Αποκαλύψεις για την απαγωγέα της 10χρονης Μαρκέλλας: Είχε επιτεθεί σεξουαλικά και στον αδερφό της

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για την 34χρονη απαγωγέα της 10χρονης Μαρκέλας τον Ιούνιο του 2020 στη Θεσσαλονίκη.

Αποκαλύψεις για την ίδια της την κόρη έκανε η μητέρα της 34χρονης, μιλώντας στο MEGA. Όπως ανέφερε η ίδια η 34χρονη κατηγορούμενη για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας, είχε βιάσει την ίδια και επιτεθεί σεξουαλικά στον μικρότερο αδερφό της.

«Τον Νοέμβριο του 2019, κατά την παραμονή μου στο σπίτι της κόρης μου, μου είπε ότι όταν ήταν μικρή, είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά και τον αδελφό της, ο οποίος ήταν 4,5 χρόνια νεότερός της. Στην ερώτησή μου πώς έγινε αυτό, μου είπε ότι ήταν αρκετά μικροί και τον εξανάγκασε να (…) στο κρεβάτι της», ανέφερε η μητέρα της 34χρονης κατηγορούμενης.

Περιγράφοντας τα όσα βίωσε, ανέφερε ακόμα: «Μου έπιασε τα χέρια και με έριξε στο κρεβάτι. Μου έλεγε τρελά πράγματα, ότι με αγαπάει πολύ και θα μου το δείξει με αυτόν τον τρόπο. Μου κρατούσε τα χέρια και με πίεζε με πάρα πολλή δύναμη, ενώ εγώ προσπαθούσα να αντισταθώ. Θυμάμαι να με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου και τότε με βίασε… (…) Αντιδρούσα και με χτυπούσε με τα χέρια, πράγμα που διήρκησε για πολλή ώρα», συνέχισε η μητέρα της κατηγορούμενης.

Keywords
Τυχαία Θέματα