Αποχωρεί ο Σουντανί από τον Ολυμπιακό

Εκτός από τις προσθήκες υπάρχουν και οι αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό. Ένας από τους παίκτες που δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στους ερυθρόλευκους είναι ο Χιλάλ Σουντανί.

Ο Αλγερινός επιθετικός μετά την τελευταία του συμμετοχή στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας, είχε συζητήσει με τον Πέδρο

Μαρτίνς. Ο λόγος ήταν η δυσαρέσκεια που είχε ο ποδοσφαιριστής για τον μικρό χρόνο συμμετοχής του, μετά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση από τον τραυματισμό του.

Ο Μαρτίνς είχε δείξει ότι υπολογίζει τον Σουντανί μόνο για την κορυφή της επίθεσης και με τους Ελ Αραμπί και Χασάν να είναι οι πρώτοι που υπάρχουν στη συγκεκριμένη θέση ο χρόνος του θα ήταν μικρός. Όπως και έγινε.

Έτσι ο ποδοσφαιριστής, όπως μεταδίδει το overfm.gr, ζήτησε από τους ανθρώπους της ομάδας να βρεθεί τρόπος ώστε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του μιας και θέλει να παίζει. Όλα δείχνουν ότι ο Σουντανί θα μεταβεί στην Κροατία, μιας και εκεί είναι η μόνιμή κατοικία του στην Ευρώπη. Παράλληλα, ο Αλγερινός επιθετικός βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (25/1) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και ουσιαστικά αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του.

Keywords
Τυχαία Θέματα