Από τα Lidl το καλύτερο σκωτσέζικο ουίσκι στον κόσμο

Μια σημαντική διάκριση κατέκτησε το own brand whiskey της Lidl, που φέρει την ονομασία Queen Margot. Συγκεκριμένα, τo 8ετούς ωρίμασης blended ουίσκι της αλυσίδας κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία "Scotch Blended 12 Years & Under στα διεθνούς φήμης φετινά World Whiskies Awards, που διοργανώνει το TheDrinksReport.com.

Το ουίσκι της Lidl,

που κυκλοφορεί και στην Ελλάδα και κοστίζει, ανάλογα με την χώρα, μεταξύ 12 και 15 ευρώ, κατόρθωσε να ξεπεράσει πολύ πιο ακριβές επώνυμες μάρκες και αξιολογήθηκε σαν το Καλύτερο σκωτσέζικο ουίσκι στην κατηγορία των blended ηλικίας κάτω των 12 ετών, από 40 ειδικούς του χώρου που τους τελευταίους μήνες έλαβαν δείγματα από ουίσκι σε όλο τον κόσμο. Έτσι διεκδικεί και το βραβείο για το καλύτερο ουίσκι της χρονιάς (ανεξαρτήτως κατηγορίας) που θα ανακοινωθεί στις 28 Μαρτίου.

Το Queen Margot Blend Scotch Whisky παράγεται με την αξιοποίηση παραδοσιακών μεθόδων παρασκευής ουίσκι (βύνη, ζύμωση, απόσταξη, ωρίμανση). Επίσης περιέχει αποξηραμένο βερίκοκο και δαμάσκηνο που, σύμφωνα με τη Lidl προσδίδει στο ουίσκι μια πλούσιο, γλυκό και βαθύ άρωμα, ενώ ξεκουράζεται σε δρύινα βαρέλια για συνολικά οκτώ χρόνια.

πηγή: BusinessNews

Keywords
Τυχαία Θέματα