Από ποιο νησί εμπνεύστηκε το γούρι του ο οίκος Zeus +Dione της Μαρέβας Μητσοτάκη; (φωτο)

Εμπνευσμένο από το νησί της Δήλου, είναι το νέο γούρι του οίκου Zeus+Dion, της Μαρέβας Μητσοτάκη και της συνεργάτιδάς της Δήμητρας Κολοτούρα. Η Zeus+Δione υποδέχεται λοιπόν το 2020 με ένα γούρι εμπνευσμένο από το ιερό νησί της Δήλου και το ψηφιδωτό σύμβολο της εισόδου του σπιτιού των Δελφινιών.

Οι πρόγονοι μας χρησιμοποιούσαν αυτόν τον συμβολισμό για πάνω από 1000 χρόνια εκφράζοντας τις ελπίδες για την προστασία ολόκληρου του πολιτισμού μας.Το ιδεόγραμμα της φοινικικής θεότητας Τανίτ,

σύμβολο που αποτρέπει την εισβολή του κακού, του εχθρού, της αρνητικής ενέργειας.

Συγκεκριμένα πέντε κρεμαστά για τον λαιμό, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και τρία μπρασελέ.

Ο οίκος μόδας συνδέει το γούρι της για το 2020 με την ανάδειξη και επιβράβευση των γυναικών της σύγχρονης εποχής και δεν είναι τυχαίο ότι σε μια από τις πρώτες εικόνες παρουσίασης για το νέο γούρι, βλέπουμε να πρωταγωνιστεί η Μαρία Σάκκαρη, η Ελληνίδα τενίστρια με τις διεθνείς επιτυχίες.

Η Zeus+Δione καλωσορίσει την νέα χρόνια έχοντας στο πλευρό της σημαντικές και αυτοδημιούργητες γυναίκες, εκπροσώπους διαφορετικών δεκαετιών που μας εμπνέουν. Φωτογραφίζονται με το «Δήλος» και μέρος των εσόδων προσφέρεται στην υποστήριξη μη κερδοσκοπικών οργανισμών που πραγματοποιούν δράσεις για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα