Απίστευτη καταγγελία μητέρας: Παιδί έγινε «μπαλάκι» σε κλινική - «Η υγρασία τρύπαγε τα κόκκαλα, θέρμανση μηδέν»

Έναν «γολγοθά» έζησε μητέρα ενός παιδιού στο Παίδων Πεντέλης, αναδεικνύοντας τις συνθήκες, που επικρατούν στα νοσοκομεία λόγω της συμφόρησης με τα αυξημένα κρούσματα γρίπης.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω κυρία, η κ. Ντίνα, πήγε με το κοριτσάκι της στο παιδικό νοσοκομείο Πεντέλης με γρίπη τύπου Α, το παιδί, όμως, έγινε - κυριολεκτικά - «μπαλάκι» ανάμεσα στις κλινικές του νοσοκομείου, με αποκορύφωμα τη μεταφορά του σε ένα δωμάτιο γεμάτο υγρασία, με τα νερά να τρέχουν στους τοίχους και στο πάτωμα.

Σύμφωνα με την κ. Ντίνα, η οποία και εξιστόρησε τηλεφωνικώς το τι πέρασε στο MEGA, αναφέρει:

«Το παιδί άρχισε να νοσηλεύεται από Παρασκευή. Είχε γρίπη Α και λιποθυμούσε. Ξεκίνησα να τσακώνομαι από Παρασκευή, μόνο, για να δούνε το παιδί και τι γίνεται και λιποθυμάει. Κυριακή βράδυ έρχονται και μου λένε «μεταφέρεσθε σε άλλη κλινική, γιατί εφημερεύει». Ήμουν στην Α παιδιατρική και μου είπαν ότι θα μεταφερθώ στη Β παιδιατρική, γιατί τη Δευτέρα εφημερεύει και θα είναι άλλα περιστατικά. Είναι στο ίδιο κτήριο. Παίρνω το παιδί και πάμε»

Εκεί, όμως, οι συνθήκες, που αντίκρισε την εξόργισαν «Η υγρασία τρύπαγε τα κόκκαλα, θέρμανση μηδέν. Πάω στη νοσηλεύτρια και της λέω «Ή θα μου βρεις άλλο δωμάτιο ή θα γυρίσω στο δωμάτιο, που ήμουν. Εκείνη μου λέει «θα δούμε τι θα κάνουμε».

Βέβαια, όπως υποστηρίζει η μητέρα, αυτό της το είπαν, για να ηρεμήσει και να μην κάνει φασαρία μιας και, όταν πήγε μια άλλη μητέρα να ρωτήσει το ίδιο πράγμα της είπαν για το δωμάτιο «αυτό έχουμε, δεν γίνεται κάτι».

Τα νερά, κατά την κ. Ντίνα, προέρχονταν από το καλοριφέρ. «Ήταν χαλασμένο το καλοριφέρ, είναι καιρό χαλασμένο».

Εν τέλει η μητέρα πήγε το παιδί της στο προηγούμενο δωμάτιο, αλλά την επόμενη μέρα της είπαν να επιστρέψει σε εκείνο της Β παιδιατρικής. Κι πάλι έκανε φασαρία.

Το παιδί πλέον είναι εκτός νοσοκομείου και καλά.

#ΠΑΙΔΩΝ_ΠΕΝΤΕΛΗΣ #ΜΗΤΕΡΑ #ΠΑΙΔΙ #ΥΓΡΑΣΙΑ #ΝΕΡΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Απίστευτη, Παιδί, - Η,apistefti, paidi, - i