Απέραντη θλίψη στα social media για τον Κώστα Ευριπιώτη - Συγκινητικά μηνύματα για τον «παλιό» (pics)

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Κώστα Ευριπιώτη. Ο επιτυχημένος ηθοποιός έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο, νικήθηκε όμως το βράδυ της Πέμπτης (31/5).

Ο «παλιός» που μετρούσε τις μέρες και «ψάρωνε» τους καινούργιους φαντάρους έφυγε από τη ζωή στα 56 του χρόνια βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και όσους τον γνώρισαν και τον αγάπησαν μέσα από τα επαγγελματικά του βήματα.

Φίλοι και συνάδελφοι, μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στα social media

γράφουν το δικό τους «αντίο» στον αγαπημένο ηθοποιό.

Εκτός από το σανίδι, ο Κώστας Ευριπιώτης λάτρευε και το ποδόσφαιρο. Αν και είχε γεννηθεί στην Ηλιούπολη, ήταν ένθερμος υποστηρικτής του Ατρομήτου και όσοι πήγαιναν στα παιχνίδια της ομάδας είχαν την ευκαιρία να τον δουν από κοντά και να πιάσουν μαζί του κουβέντα για το Αστέρι κι όχι μόνο.

Συχνά έδινε το παρών στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου για να βλέπει τα ματς της «Ατρομητάρας του», ενώ ήταν αυτός που είχε τραγουδήσει τον ύμνο της ομάδας των δυτικών προαστίων.

Ο προσωπικός φίλος του και για πολλά χρόνια υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ατρόμητος, Παύλος Κατώνης, τον αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook και μία φωτογραφία με τη φανέλα της ομάδας, με το όνομα «Ευριπιώτης» και το «Νο 10».

«Πατέρα μας… Κώστα μου… Θα είσαι πάντα το φως στη ζωή μας», έγραψαν στον λογαριασμό του στο facebook τα δύο του παιδιά Ίωνας και Αδαμάντιος και η πρώην σύζυγός του Βάλια Κωστοπούλου.

{https://twitter.com/Katrakeio/status/1134359969468485632}

Keywords
Τυχαία Θέματα