Απέκτησε 18χρονο έλληνα τερματοφύλακα η Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο νεαρός τερματοφύλακας, Δημήτρης Σταματάκης, θα φοράει τη φανέλα των «ροχιμπλάνκος» και τόνισε: «Για κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή, μία τέτοια μεταγραφή είναι ένα πολύ μεγάλο όνειρο. Ελπίζω να κάνω το καλύτερο δυνατό»

Σε νεαρό έλληνα τερματοφύλακα «επενδύει» η Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου γκολκίπερ, Δημήτρη Σταματάκη.

Ο νεαρός παίκτης θα αγωνιστεί στις ακαδημίες των «ροχιμπλάνκος», ομάδα που έχει παράδοση να «βγάζει» και μεγάλους πορτιέρο. Αυτή τη φορά... κέρδισε τους ανθρώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης ένα νεαρό

ελληνόπουλο, που στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Για κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή, μία τέτοια μεταγραφή είναι ένα πολύ μεγάλο όνειρο. Ελπίζω να κάνω το καλύτερο δυνατό».

Με βάση και την ανακοίνωση των «ροχιμπλάνκος», ο 18χρονος Σταματάκης υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2024 στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ιωνικού και του Ατρομήτου, στη συνέχεια δοκιμάστηκε στην Κάλιαρι, ενώ τα τελευταία χρόνια δεν αγωνιζόταν σε κάποια ομάδα και είχε ενταχθεί στο δυναμικό της Athens Goalkeepers Academy (AGA).

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ποντάρει σε νεαρούς παίκτες και έχει καλό δίκτυο σκάουτινγκ από την εποχή που ήταν επικεφαλής στις ακαδημίες της ο - γνωστός μας από το πέρασμά του στην Ελλάδα - Μίλινκο Πάντιτς. 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜΕΤΑΓΡΑΦΗΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Απέκτησε 18χρονο, Ατλέτικο Μαδρίτης,apektise 18chrono, atletiko madritis