Απατεώνες παρίσταναν τους εφοριακούς και απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό από ηλικιωμένη

Άμεση ήταν η επέμβαση αστυνομικών που συνέλαβαν στην Αβόρανη τρία μέλη σπείρας που εξαπάτησαν ηλικιωμένη γυναίκα με κινητικά προβλήματα σε χωριό της Ευρυτανίας.

Με το πρόσχημα ότι είναι εφοριακοί, μπήκαν στο σπίτι της και της ζήτησαν, για να καλύψουν υποτίθεται υπόθεσή της, ένα σημαντικό ποσό.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, τρομοκρατήθηκε από αυτά που άκουσε και τους έδωσε -σύμφωνα με πληροφορίες- ένα σημαντικά μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε στο σπίτι της.

Όπως μεταδίδουν τα Evrytanika.gr, η ασφάλεια

Καρπενησίου ειδοποιήθηκε από τον γιο της ηλικιωμένης γυναίκας που αντιλήφθηκε την απάτη.

Οι φερόμενοι ως δράστες δύο άντρες, ηλικίας 34 και 54 ετών αντίστοιχα, και μία γυναίκα 37 χρόνων, με συγγενική σχέση μεταξύ τους αφού πήραν τα χρήματα από την γυναίκα, κατευθύνθηκαν με δύο ΙΧ αυτοκίνητα προς την περιοχή του Προυσού και πέρασαν στην Αιτωλοακαρνανία.

Η Ασφάλεια Καρπενησίου όμως είχε ενημερώσει και οι τρεις συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση στην περιοχή της Αβόρανης και της Καλλιθέας, από αστυνομικούς της Δ/Α Ακαρνανίας.

Οι φερόμενοι ως δράστες μεταφέρθηκαν στην Ασφάλεια Καρπενησίου. Θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Ευρυτανίας, ενώ η υπηρεσία της Ασφάλειας διενεργεί έρευνα για το περιστατικό.

Η παθούσα γυναίκα αναγνώρισε τους δράστες.

Keywords
Τυχαία Θέματα