Απάντηση της Αθηνάς Λινού μετά τις αντιδράσεις για τα θέματα καρκίνου

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από παλαιότερη συνέντευξή της για τους ασθενείς με ανίατη νόσο, η Αθηνά Λινού προχώρησε σε μια δήλωση - «απάντηση»

«Σε όλη μου την καριέρα, η αντιμετώπισή μου στα θέματα υγείας βασίζονται στην αξία του ανθρώπου ως προσώπου», τόνισε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτηση στην οποία επισυνάπτει όλη τη δήλωσή της πριν από επτά χρόνια για την αντιμετώπιση του καρκίνου στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η γιατρός

Αθηνά Λινού στην ανάρτησή της αναφέρει: «Επειδή κάποιοι λένε ότι έχω την ίδια αντιμετώπιση στα θέματα καρκίνου με τον κ. Πνευματικό, δείτε μόνοι σας εδώ όλη τη συνέντευξη που έκανα ως γιατρός πριν επτά χρόνια. Πολλοί από μας έχουμε ζήσει τη δύσκολη απόφαση του πώς να υποστηρίξουμε τον άνθρωπό μας στα τελευταία του. Αυτές οι αποφάσεις δεν βασίζονται σε αναλύσεις οικονομικού κόστους-οφέλους, αλλά είναι θέματα ανθρώπινης αξιοπρέπειας και αγάπης.

»Γι᾽ αυτό άλλωστε είπα τότε ότι πρέπει να παρέχουμε περισσότερη υποστήριξη και για τον ασθενή και για τους συγγενείς του. Σε όλη μου την καριέρα, η αντιμετώπισή μου στα θέματα υγείας βασίζονται στην αξία του ανθρώπου ως προσώπου. Αν θέλετε να μάθετε κι άλλα για την ανακουφιστική φροντίδα, ή το υπόλοιπο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, δείτε παρακάτω».

#ΑΘΗΝΑ_ΛΙΝΟΥ #ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ #ΚΑΡΚΙΝΟΣ #ΣΠΥΡΟΣ_ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ #ΣΥΡΙΖΑ #ΓΙΑΤΡΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Απάντηση, Αθηνάς Λινού,apantisi, athinas linou