Αντίστροφη μέτρηση για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη - Μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού. Στο δικαστήριο θα παρευρεθούν 10 σημαντικοί μάρτυρες υπεράσπισης των θυμάτων.

Στις 18 Μαρτίου θα βρεθεί στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδη καθώς κατηγορείται για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Σύμφωνα με το «Πρωινό» τώρα βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού. Η μεταγωγή του από τις Φυλακές Τρίπολης, όπου βρισκόταν από τον Ιούλιο, έγινε λίγο πριν την έναρξη της δίκης του.

Στον

Κορυδαλλό θα πραγματοποιούνται οι συναντήσεις με τον δικηγόρο του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, και μαζί θα προετοιμάζουν την υπερασπιστική γραμμή.

Στη δίκη θα πάνε 10 σημαντικοί μάρτυρες υπεράσπισης των θυμάτων του Πέτρου Φιλιππίδη.

Όπως αναφέρθηκε στην ίδια εκπομπή:

«Στη δίκη έχουν κληθεί 10 βασικοί μάρτυρες, αυτόπτες μάρτυρες σε λεκτική βία και θα καταθέσουν υπέρ των θυμάτων. Τρεις από τους μάρτυρες είναι πολύ γνωστές ηθοποιοί, διάσημες ηθοποιοί. Τις δύο δεν τις έχουμε ακούσει ποτέ να μιλάνε για την υπόθεση Φιλιππίδη. Όπως μου το περιέγραψαν, θα κάνουν πάταγο με αυτά που θα πουν στο δικαστήριο που μέχρι τώρα τα κρατούν και δεν τα έχουν πει σε κανέναν».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντίστροφη, Πέτρου Φιλιππίδη - Μεταφέρθηκε, Κορυδαλλού,antistrofi, petrou filippidi - metaferthike, korydallou