Ανώτατο στέλεχος της Unicef βίαζε για χρόνια 12χρονο αγόρι!

Μεγάλο σκάνδαλο με ανώτατο στέλεχος της Unicef έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Ο Peter Newell καταδικάστηκε για τον βιασμό ενός 12χρονου αγοριού, παραδεχόμενος την ενοχή του και καταδικάστηκε σε 6 χρόνια και 8 μήνες φυλακή.

Μεγάλο σκάνδαλο με ανώτατο στέλεχος της Unicef έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Ο Peter Newell καταδικάστηκε για τον βιασμό ενός 12χρονου αγοριού, παραδεχόμενος την ενοχή του και καταδικάστηκε σε 6 χρόνια και 8 μήνες φυλακή. Το όνομά του μπήκε για πάντα στον κατάλογο δραστών σεξουαλικών εγκλημάτων.

O 77χρονος Peter βίαζε το 12χρονο αγόρι και η έναρξη των επιθέσεων του έγιναν μεταξύ 30 Μαΐου 1965 και 31 Μαΐου 1968 σε διάφορα μέρη στο Λονδίνο.

Ωστόσο, οι αποτρόπαιες πράξεις του είδαν το φως της δημοσιότητας μετά από αστυνομική έρευνα το 2017. Ο 77χρονος Peter Newell καταδικάστηκε στις 3 Ιανουαρίου, με τα νέα της φυλάκισής του να έρχονται εν μέσω προειδοποιήσεων πως οι παιδεραστές εκμεταλλεύονται οργανώσεις.

Η καταδίκη του αποτελεί ένα ακόμη πλήγμα για τις κορυφαίες και διακεκριμένες ΜΚΟ στη Βρετανία, μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις για σωρεία βιασμούς ανήλικων κοριτσιών από μέλη της Oxfam μετά τον σεισμό στην Αϊτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα