Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο: Ξεκίνησαν εγγραφές για τους νέους Κύκλους Μαθημάτων

«Έναρξη εγγραφών στους δύο νέους Κύκλους Μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου (Α.Λ.Π.), τμήμα Αθηνών/κέντρο»

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους δύο νέους Κύκλους Μαθημάτων της διδακτικής περιόδου 2018-19, του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου (Α.Λ.Π.) τμήμα Αθηνών/κέντρο.

Το θέμα του Α΄ Κύκλου Μαθημάτων είναι : «8 μαθήματα θετικής ψυχολογίας »

Στόχος είναι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν μέσα από τις εισηγήσεις καταξιωμένων και ειδικών επί του θέματος εισηγητών την αξία της θετικής ψυχολογίας. Η επιστήμη της θετικής ψυχολογίας, αναπτύσσεται τα

τελευταία χρόνια σε μεγάλα πανεπιστήμια όπως το Harvard, το McGill, το Berkeley, της Pennsylvania, και διερευνά τις ρίζες για μια ευτυχισμένη και ουσιαστική ζωή και το πως μπορούμε να εκπαιδεύσουμε τους εαυτούς μας για να γίνουμε πραγματικά πιο ευτυχισμένοι.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 3-10-2018, και θα ολοκληρωθούν σε 8 εβδομαδιαίες διαλέξεις, κάθε Τετάρτη, ώρες 16:30 έως 19:00.

Το θέμα του Β΄ Κύκλου Μαθημάτων είναι: « 8 μαθήματα διατροφής και ευεξίας»

Στόχος είναι οι συμμετέχοντες να διδαχθούν από τους πλέον ειδικούς εισηγητές για την σχέση διατροφής με την υγεία και την ποιότητα ζωής, αλλά και το πώς να μην γίνουν δέσμιοι ιδεοληψιών αναζητώντας συνέχεια «το καλό και υγιεινό». Επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο κ. Δημήτρης Κουρέτας, Καθηγητής Φυσιολογίας Ζωϊκών Οργανισμών και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 3-10-2018, και θα ολοκληρωθούν σε 8 εβδομαδιαίες διαλέξεις, κάθε Τετάρτη, ώρες 19:30 έως 22:00.

Τα μαθήματα και των δύο παραπάνω κύκλων, θα πραγματοποιηθούν στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων, αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης», Ακαδημίας 50.

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων οι συμμετέχοντες και έχοντες τηρήσει τον ειδικό κανονισμό παρακολούθησης, θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε χωρίς κανένα ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, απλά και μόνο καταβάλλοντας την σχετική και εφ΄απαξ συνδρομή εγγραφής, ενώ εάν επιθυμεί μπορεί να εγγραφεί και στους δύο κύκλους μαθημάτων. Παρέχεται ειδική έκπτωση συνδρομής για ομαδικές εγγραφές 5 ατόμων, κι επίσης για ανέργους, πολύτεκνους, άτομα ΑΜΕΑ και μονογονεϊκές οικογένειες.

Οι εγγραφές γίνονται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.alp.gr. Οι ομαδικές εγγραφές πραγματοποιούνται μόνο τηλεφωνικά. Θέσεις περιορισμένες.

Πληροφορίες/εγγραφές: www.alp.gr και στα τηλέφωνα: 2821501060-6936004242-6932447016

Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο (Α.Λ.Π.) από το 2005 έως σήμερα, αποτελεί τον κυριότερο φορέα προσφοράς στην κοινωνία, έγκυρης επιστημονικής γνώσης και ανάδειξης της προσωπικής ανάπτυξης, ως εργαλείο για μια καλύτερη προσωπική ζωή και μια καλύτερη κοινωνία.

To Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο (Α.Λ.Π.) λειτουργεί πανελλαδικά υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε.

Δειτε επισης: Βάσεις 2018: Δείτε πότε ανακοινώνονται οι βάσεις φέτος και τα ονόματα των επιτυχόντων

Keywords
Τυχαία Θέματα