Ανησυχία για τα κρούσματα στη Θεσσαλονίκη, έκτακτη σύσκεψη Χαρδαλιά - Χρυσοχοϊδη

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνουν εκτάκτως την Πέμπτη o Nίκος Χαρδαλιάς και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης όπου θα συμμετάσχουν σε ευρεία σύσκεψη για τον κορονοϊό.

Δύσκολα τα πράγματα και για τη Θεσσαλονίκη, στην οποία πέρα από τον εντοπισμό της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης του κορονοϊού, σήμερα μετά από καιρό εμφάνισε τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων.

Tο πρωί της Πέμπτης ο υπουργός Προστασίας

του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη, όπου θα δώσουν το παρών σε έκτακτη σύσκεψη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, για τον κορονοϊό.

Στο τραπέζι βρίσκεται ακόμη και η λήψη νέων έκτακτων μέτρων στη Θεσσαλονίκη, καθώς μετά την Αθήνα, είναι η δεύτερη πόλη που τα κρούσματα εμφανίζονται αυξημένα.

Η σύσκεψη της Πέμπτης (04.02.2021) στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου και θα λάβουν μέρος εκτός από τους Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Νίκο Χαρδαλιά, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου, ο δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου και η προϊσταμένη του ΕΟΔΥ στη Βόρεια Ελλάδα.

Επίσης, το παρόν στη σύσκεψη θα δώσουν ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, οι αντιπεριφερειάρχες Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου και Δημόσιας Υγείας, Χρήστος Μήττας, ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, Μπάμπης Στεργιάδης, οι πρόεδροι τριών επιμελητηρίων (Εμποροβιομηχανικό, Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό), ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Παντελής Φιλιππίδης, οι διοικητές της 3ης και 4ης ΥΠΕ, Παναγιώτης Μπογιατζίδης και Δημήτρης Τσαλικάκης και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα