Ανισόρροπη η συμπεριφορά του 82χρονου που πυροβόλησε στον Διόνυσο- Τι λέει ο δήμαρχος

Για έναν άνθρωπο γνωστό για τα δείγματα ανισόρροπης συμπεριφοράς που παρουσίαζε στην περιοχή του Διονύσου κάνει λόγο ο δήμαρχος της περιοχής Γιάννης Καλαφατέλης.

Όπως είπε στο Dikaiologitika News ο δήμαρχος Διονύσου, ο 82 χρονος δράστης ήταν γνωστός για την ανισόρροπη συμπεριφορά του  και την αψυχολόγητη συμπεριφορά του στην περιοχή κι είχε δώσει δείγματα και στο παρελθόν.

'Οπως μάς είπε: « ο  M.Κ πυροβόλησε εξ'επαφής τον 55 χρονο προιστάμενο

της Υπηρεσίας Ύδρευσης Π. Α, είναι τρομερό».

Σύμωνα με τον δήμαρχο φημολογείται ότι τον πυροβόλησε λόγω μιας διαρροής ύδρευσης την οποία αντιμετώπιζε ο 82 χρονος. Ως υπεύθυνο θεώρησε τον προϊστάμενο της υπηρεσίας και γι' αυτό προέβη σε αυτή την πράξη.  Το θύμα ήταν παντρεμένος. Ο δήμαρχος δήλωσε συντετριμμένος για το γεγονός κι πρόσθεσε ότι όλη η κοινωνία του Δονύσου είναι σε κατάσταση σοκ.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα το πρωί σημειώθηκαν πυροβολισμοί στο αμαξοστάσιο στον Δήμο Διονύσου. Από τα πυρά έπεσε νεκρός ένας 55χρονος υπάλληλος του δήμου.

Το έγκλημα έλαβε χώρα στο υπαίθριο πάρκινγκ του δήμου Διονύσου όταν ένας 82 χρονος πλησίασε και πυροβόλησε θανάσιμα τον 55χρονο.

Ο δράστης μετά τους πυροβολισμούς εξαφανίστηκε ωστόσο στην πορεία παραδόθηκε σε περιπολικό που τον αναζητούσε στην ευρύτερη περιοχή.

Εντύπωση προκαλεί κι η μαρτυρία  ενός συναδέλφου του θύματος.  Όπως είπε  ο ίδιος: «Μόλις δολοφόνησαν έναν συνάδελφό μου. Μπήκε ένας 80 χρονος, δεν ήμουν παρών, αμέσως μετά με ειδοποίησαν, είπε ότι θέλει να μιλήσει ιδιαιτέρως με τον προϊστάμενο ύδρευσης, βγήκαν έξω, τράβηξε το πιστόλι, κι του έριξε τρεις φορές στο κεφάλι γιατί θεωρούσε ότι είχε διαρροή στο σπίτι του, αλλά ο άνθρωπος τα είχε χαμένα» είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα