Ανδρουλάκης: «Σε λίγο θα νοικιάσει ξενοδοχείο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία στην Αθήνα για να ελέγχει τα σκάνδαλα επί Μητσοτάκη»

«Κάθε τρεις και λίγο, (σ.σ. η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία) ασχολείται με την Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη», είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής.

Σ ο . «Είναι ερασιτέχνες και επικίνδυνοι, στο μόνο που είναι πρωταθλητές είναι η διαφθορά» είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, αναφερόμενος σε μια σειρά από αρνητικά κυβερνητικά πεπραγμένα.

Ο κ.

Ανδρουλάκης, ο οποίος βρέθηκε στη Δεσκάτη Γρεβενών το απόγευμα της Παρασκευής, είπε χαρακτηριστικά ότι «σε λίγο θα ενοικιάσει ξενοδοχείο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία στο κέντρο της Αθήνας. Κάθε τρεις και λίγο ασχολείται με την Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη. Στην τραγωδία των Τεμπών η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία έστειλε φάκελο για τον κ. Καραμανλή σχετικά με τη σύμβαση 717. Στον ΟΠΕΚΕΠΕ, εκτεταμένη διαφθορά».

Σχολιάζοντας θέματα εξωτερικής πολιτικής, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε: «Ο κ. Μητσοτάκης επαίρεται πόσο καλά τα πάει στην εξωτερική πολιτική. Είναι δυνατόν η Τουρκία του Αττίλα, του casus belli και της αστάθειας να είναι κομμάτι της ευρωπαϊκής ασφάλειας; Είναι νίκη; Βατερλό της Νέας Δημοκρατίας είναι. Όπως και τα χθεσινά, όπου παρά τη στρατηγική μας σχέση με την Αίγυπτο μαθαίνουμε ότι κινδυνεύει η αρχαιότερη εν λειτουργία Μονή της Αγίας Αικατερίνης του Σινά, ένα μοναστήρι σύμβολο».

Όρισε ως προτεραιότητα την περιφερειακή ανάπτυξη και χτύπησε καμπανάκι για επείγουσες παρεμβάσεις για να ανασχεθεί η δημογραφική γήρανση. «Τα χωριά μας στην περιφέρεια μετατρέπονται σε προορισμούς του Δεκαπενταύγουστου» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην πράσινη μετάβαση, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε: «ο κ. Μητσοτάκης έκανε την πράσινη μετάβαση από σωσίβιο των παραγωγών σε σωσίβιο των ολιγαρχών. Μια τεράστια μπίζνα».

Έκανε λόγο για αδικία που συντελείται στη Δυτική Μακεδονία, «γιατί το ζητούμενο είναι να φύγουμε από τον λιγνίτη με την κοινωνία όμως όρθια».

#ΝΙΚΟΣ_ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ #ΠΑΣΟΚ #ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΣΚΑΝΔΑΛΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα