Ανατροπή στην υπόθεση Τοπαλούδη - Οι καταθέσεις των Λιμενικών που φέρνουν στο φως νέες λεπτομέρειες

Σήμερα το μεσημέρι οδηγούνται στην ανακρίτρια της Ρόδου για να απολογηθούν οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. Την ίδια στιγμή ανατροπή φέρνει στην υπόθεση οι κατάθεσεις των Λιμενικών οι οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ εμπλέκουν τον 21χρονο στο έγκλημα με στοιχεία, κάτι που δεν είχε συμβεί μέχρι τώρα.

Συγκεκριμένα, ο ένας εκ των κατηγορουμένων, ο 19χρονος Αλβανός στην ομολογία του στους αξιωματικούς του Λιμεναρχείου Ρόδου παραδέχθηκε την εμπλοκή του στη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας ρίχνοντας τις ευθύνες

στον 21χρονο Ροδίτη συγκατηγορούμενό του, ο οποίος έως τώρα αρνείται τη δική του συμμετοχή.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, οι δύο κατηγορούμενοι φαίρονται να παρέσυραν την άτυχη φοιτήτρια σε εξοχική κατοικία που ανήκει στην οικογένεια του 21χρονου Ρόδιτη και επειδή αυτή αρνήθηκε να δεχθεί τις ερωτικές τους προτάσεις τη χτύπησαν βάναυσα και ημιθανή τη μετέφεραν σε ερημική βραχώδη παραλία και την πέταξαν στην θάλασσα όπου και βρέθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος των δύο νεαρών, ο εισαγγελέας έχει ασκήσει διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ αναστάτωση στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η φωτογραφία όπου οι δράστες έχουν δεμένα τα πόδια της φοιτήτριας.

Keywords
Τυχαία Θέματα