Ανατροπή στη διαμάχη Τσαλίκη - ΣΚΑΙ: Πώς προσπαθούν να πείσουν τον τραγουδιστή να κάνει πίσω (βίντεο)

Ο ΣΚΑΙ επιχειρεί να έρθει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τον Γιώργο Τσαλίκη, έπειτα από τη μεγάλη ρήξη που έφερε η λύση της συνεργασίας τους για το Big Brother

Μια από τις πιο ηχηρές ρήξεις της προηγούμενη σεζόν ήταν αναμφισβήτητα η διαμάχη του τραγουδιστή Γιώργου Τσαλίκη με τον ΣΚΑΙ, έπειτα από την ξαφνική απόφαση του σταθμού

για λύση του συμβολαίου που υπέγραψε ο τραγουδιστής ως κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother τον Απρίλιο του 2021.

Υπενθυμίζεται πως τότε είχε βγει ο ίδιος και είχε πει σε δηλώσεις του - μόλις είχε επιστρέψει από την Αυστραλία - πως θα παρουσίαζε το ριάλιτι, ενώ ήδη κυκλοφορούσαν φήμες ότι οι παρουσιαστές θα είναι ο Γκουντάρας και η Κάκκαβα.

Το κανάλι κατήγγειλε τη σύμβαση του επικαλούμενο ότι καταστρατηγήθηκαν από την πλευρά του τραγουδιστή οι κανόνες της εχεμύθειας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ωστόσο, από την μεριά του ΣΚΑΙ πλέον θέλουν να ρίξουν τους τόνους «και να υψώσουν την λευκή σημαία»:

Θέλουν μία εξωδικαστική “συμφιλίωση” προτείνοντας νέα συνεργασία στον Γιώργο Τσαλίκη. Ετοιμάζουν να του κάνουν νέο deal συνεργασίας. Τον θέλουν στην κριτική επιτροπή του Masked Singer.

Η σκέψη είναι να αξιοποιηθεί ο Γιώργος Τσαλίκης στο Masked Singer. Ωστόσο είναι αμφίβολο αν ο Γιώργος Τσαλίκης θα είναι θετικός. Δεν έχει γίνει ακόμα η σχετική επικοινωνία με τον τραγουδιστή».

Keywords
Τυχαία Θέματα