Ανατροπή με Πέτρο Φιλιππίδη: «Ανακριβής η πληροφορία ότι η σύζυγός του προχωράει στο διαζύγιο»

Η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη έδωσε τέλος στα σενάρια που την εμφάνιζαν να έχει κινήσει τις διαδικασίες για να λάβει διαζύγιο από τον γνωστό ηθοποιό.

Η Ελπίδα Νίνου τοποθετήθηκε δημόσια για την πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας περί διαζυγίου από τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Είναι απολύτως ανακριβής η πληροφορία, ότι δήθεν η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππιδη, Ελπίδα Νίνου, "προχωράει στο διαζύγιο", η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται πάντα δίπλα στον άντρα της, πιστεύοντας στην

αθωότητα του" αναφέρουν οι δικηγόροι της οικογένειας, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Κική Πακιρτζίδου.

Σημειώνεται ότι η εφημερίδα Spirto αν΄έφερε ότι οι γυναίκες που δέχτηκαν επίθεση από τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον έχουν καταγγείλει προχωρούν σε αγωγές και ζητούν αποζημιώσεις εκατομμυρίων. Το ίδιο δημοσίευμα θέλει τον ηθοποιό και σκηνοθέτη να μπαίνει σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση σε αυτή την δικαστική διαμάχη καθώς η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου προχωράει στο διαζύγιο, παρόλο που μέχρι τώρα έδειχνε να τον στηρίζει.

Θυμίζουμε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανατροπή, Πέτρο Φιλιππίδη, Ανακριβής,anatropi, petro filippidi, anakrivis