Ανάρτηση Ουκρανού στο TikΤοκ η αιτία που οι Ρώσοι έκαναν... οικόπεδο το εμπορικό κέντρο στο Κίεβο

Ο ουκρανικός στρατός συνέλαβε τον άνθρωπο που με μια ανάρτησή του στο TikTok πρόδωσε πως εμπορικό κέντρο στο Κίεβο είχε μετατραπεί σε αποθήκη όπλων. Το ισοπέδωσαν οι Ρώσοι με πυραύλους ακριβείας.

Ο Αρτέμ Πάβελ Αλεξάντρεβιτς, συνελήφθη σήμερα από δυνάμεις του ουκρανικού στρατού για τον ρόλο του στην ισοπέδωση ενός εμπορικού κέντρου στο Κίεβο από τους Ρώσους. Όχι, ο Πάβελ δεν είναι

κατάσκοπος των Ρώσων, όμως ίσως αντιμετωπιστεί ως τέτοιος εξαιτίας μιας ανάρτησής του στο TikTok.

Συγκεκριμένα ο Ουκρανός που είναι κάτοικος της περιοχής είχε αναρτήσει στις 24 Φεβρουαρίου – ημέρα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία – ένα βίντεο στο TikTok, που έδειχνε το εμπορικό κέντρο στο Κίεβο να μετατρέπεται σε αποθήκη οπλισμού.

{https://twitter.com/Luka_Duvnjak/status/1505806074720497670?s=20&t=PCDHuBYCO1Nhl04iQH5i2Q}

Το βίντεο βέβαια έφτασε και στα χέρια των Ρώσων, που τη Δευτέρα ισοπέδωσαν με πυραύλους ακριβείας το εμπορικό κέντρο και φυσικά τα χιλιάδες κρυμμένα όπλα που βρίσκονταν σ' αυτό.
«Δεν είχα σκοπό να προκαλεσω ζημιά, ούτε το έκανα επίτηδες, είδα τα τανκ και τα όπλα που έμπαιναν στο εμπορικό κέντρο, εντυπωσιάστηκα και το ανέβασα στο Tik Tok. Τυγχάνει να μένω απέναντι. Έχω μετανιώσει. Δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα προκαλέσω τέτοια καταστροφή» λέει ο Ουκρανός στο βίντεο.

{https://twitter.com/Luka_Duvnjak/status/1505975862310617089?s=20&t=J0nCUJnrto9eERJi1bLKaw}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανάρτηση Ουκρανού, TikΤοκ, Ρώσοι, Κίεβο,anartisi oukranou, Tiktok, rosoi, kievo