Ανακοινώθηκε το exit poll: Αυτή είναι η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, κερδισμένο το ΠΑΣΟΚ

Ανακοινώθηκε το exit poll και τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών 2023 είναι γεγονός. Αυτό που μπορεί να πει με βεβαιότητα είναι ότι η Νέα Δημοκρατία διατηρεί σοβαρό και καθαρό προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που φαίνεται πως δύσκολα θα ξεπεράσει το 30%.

Ανακοινώθηκε το exit poll

και τα πρώτα αποτελέσματα εκλογών 2023. Το κοινό exit poll θα γίνει για λογαριασμό του Mega (Metron Analysis), Open (ΜRB), Star (GPO), Alpha (Alco), ΑΝΤ1 (Marc) και ΣΚΑΪ (Pulse).

Συγκεκριμένα το exit poll που ανακοινώθηκε είναι:

Νέα Δημοκρατία: 36-40% ΣΥΡΙΖΑ:25-29% ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ: 9,5-12,5% ΚΚΕ: 6-8% Ελληνική Λύση: 3,5-5,5% Μέρα25: 2,5-4,5% Πλεύση Ελευθερίας: 2,2-4,2% Άλλο 4,8-6,8%

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από το exit poll η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται κοντά στην αυτοδυναμία ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται αρκετά κάτω από το αποτέλεσμα που συγκέντρωσε στις εκλογές του 2019. Αντιθέτως το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ και ο Νίκος Ανδρουλάκης φαίνεται πως έχει ενισχύσει τη δυναμική του κόμματος.

Το λάθος με τις δηλώσεις Κατρούγκαλου φαίνεται πως στοιχίζει στον ΣΥΡΙΖΑ με τόσο την ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ να βγαίνουν από την εκλογική μάχη ενισχυμένοι.

Τι ώρα θα δούμε τα αποτελέσματα εκλογών 2023

Τα θρίλερ των τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων ανήκουν στο παρελθόν καθώς τα αποτελέσματα εκλογών 2023 θα ανακοινωθούν νωρίτερα από ποτέ.

Συγκεκριμένα η Singular Logic σε ενημέρωση που έκανε στους δημοσιογράφους, ανακοίνωσε ότι μέχρι τις 20:30, θα έχουμε εικόνα για τα αποτελέσματα σε πάνω από το 10% της επικράτειας. Το 10% θεωρείται το όριο για να έχουμε ένα πρώτο ασφαλές αποτέλεσμα.

Τι ώρα θα τελειώσει η μάχη του σταυρού

Νωρίτερα, με δηλώσεις του ο γγ του υπουργείου Εσωτερικών κ. Σταυριανουδάκης, τόνισε πως περίπου στις 9 το βράδυ, θα έχουμε το 80% του εκλογικού αποτελέσματος ως προς τα ψηφοδέλτια, ενώ πριν τις 12 τα μεσάνυχτα θα γνωρίζουμε και τις σταυροδοσίες των βουλευτών.

#ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΕΘΝΙΚΕΣ_ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #EXIT_POLL #EXIT_POLLS #ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ_ΕΚΛΟΓΩΝ_2023
Keywords
Τυχαία Θέματα