Ανακοινώνει το όνομα του νέου Γραμματέα η Φώφη Γεννηματά

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, θα ανακοινώσει, όπως όλα δείχνουν, το όνομα του νέου Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, η οποία είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τετάρτης 11 Απριλίου.

Φαβορί και αουτσάιντερ για τη θέση δεν υπάρχουν, αφού τα βασικά ονόματα που έχουν διαρρεύσει έχουν μοιρασμένες πιθανότητες. Και αυτό συμβαίνει γιατί ο «εκλεκτός» της επικεφαλής για τη συγκεκριμένη θέση, Μανώλης Όθωνας, δήλωσε στην ίδια την κα. Γεννηματά πως δεν επιθυμεί να την αναλάβει.

Πλέον,

η Φώφη Γεννηματά θα επιλέξει το νέο Γραμματέα με βάση το μοντέλο με το οποίο θα αποφασίσει να πορευτεί ο νέος φορέας. Η μία άποψη θέλει το νέο Γραμματέα έμπειρο κομματικό στέλεχος, ενώ η άλλη προκρίνει ένα νέο άφθαρτο στέλεχος ώστε να σηματοδοτηθεί η ανανέωση.

Τα τρία επικρατέστερα, αυτή τη στιγμή, ονόματα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του dikaiologitika.gr –χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο- είναι αυτά των Ανδρέα Στοϊμενίδη, Μενέλαου Μποκέα και Χρήστου Πολυζωγόπουλου.

Στο σημείο αυτό να σημειωθεί πως η κ. Γεννηματά θα πρέπει να συζητήσει το όνομα του νέου Γραμματέα και με τα πέντε μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου (Γιώργος Παπανδρέου, Σταύρος Θεοδωράκης, Νίκος Ανδρουλάκης, Γιώργος Καμίνης , Θανάσης Θεοχαρόπουλος), άλλα όπως προβλέπουν οι παροικούντες την… Χαριλάου Τρικούπη, είναι απίθανο το ενδεχόμενο να κάνει πίσω στην επιλογή της. Εφόσον φυσικά έχει καταλήξει σε κάποιο όνομα μέχρι της 5 το απόγευμα της Τετάρτης.

Τέλος, για την Κυριακή 15 Απριλίου, είναι προγραμματισμένη η πανηγυρική πρώτη συνεδρίαση της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιλογής του Κινήματος Αλλαγής.

Keywords
Τυχαία Θέματα