Αν έχεις Samsung Galaxy μπορείς να εμφανίσεις ένα τσιουάουα στο κινητό σου

Τα περισσότερα smartphones έχουν εντυπωσιακά μενού από κρυφές ρυθμίσεις, τα οποία περιέχουν πολλά και μοναδικά χαρακτηριστικά.

Απίστευτο και όμως αληθινό! Κάθε συσκευή Samsung Galaxy κρύβει ένα τσιουάουα που είναι έτοιμο να σε υποδεχτεί σε ανύποπτο χρόνο.

Πρόκειται για μια εικόνα που δεν βρίσκεται στην εφαρμογή Γκαλερί του Galaxy αλλά σε ένα κρυφό μενού που ονομάζεται

«διαγνωστική λειτουργία».

Αυτές οι διαγνωστικές λειτουργίες δεν διαφημίζονται από τη Samsung με κανέναν τρόπο και δεν θα τις βρεις ψάχνοντας στην εφαρμογή Ρυθμίσεις (ή ακόμη και μπαίνοντας στη λειτουργία προγραμματιστή).

Δες βήμα βήμα πώς θα βρεις το κρυμμένο τσιουάουα

Για να εκκινήσεις τη διαγνωστική λειτουργία σε οποιαδήποτε συσκευή Samsung Galaxy, άνοιξε την εφαρμογή Τηλέφωνο και στη συνέχεια, πληκτρολογήστε *#0*#.

Ανεξάρτητα από το Galaxy που διαθέτεις, θα δεις να εμφανίζεται ένα απλό μενού με μια σειρά επιλογών που σε επιτρέπουν να δοκιμάσεις διάφορες λειτουργίες του τηλεφώνου σου.

Για παράδειγμα, πιθανότατα θα δεις “ΚΟΚΚΙΝΟ”, “ΠΡΑΣΙΝΟ” ή “ΜΠΛΕ” στην κορυφή του πλέγματος, τα οποία δοκιμάζουν την ικανότητα της οθόνης να εμφανίζει αυτά τα χρώματα.

Το “RECEIVER” αναπαράγει έναν τόνο κλήσης μέχρι να βγεις από τη δοκιμή, και το “TOUCH” σου επιτρέπει να ελέγξεις την ακρίβεια της οθόνης αφής σου.

Προσοχή! Οι επιλογές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη συσκευή Galaxy που διαθέτεις. Διαβάστε περισσότερα στο Theissue.gr.

#SAMSUNG #ΚΙΝΗΤΟ #ΣΚΥΛΟΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα