Αλλάζει χέρια η Δωδώνη: Έκπληξη με παγωτά και στα περίπτερα

Στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΛΓΕΚΑ Α. Κατσιώτη, περνούν σύμφωνα με πληροφορίες τα «Παγωτά Δωδώνη» καθώς είναι εκείνος που από οτι φαίνεται πλειοδότησε στον σχετικό διαγωνισμό.

Τέλος φαίνεται να μπαίνει στο θρίλερ με την εξαγορά της εταιρείας Δωδώνης, τα γνωστά παγωτά που έγιναν λατρεία από μικρούς και μεγάλους τα προηγούμενα χρόνια.

Η εταιρεία, με βάση

τα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα τα οποία είχε δημοσιεύσει για το 2020, είχε συσσωρευμένες ζημίες 30 εκατ. ευρώ, αρνητικά ίδια κεφάλαια 21,25 εκατ. ευρώ και συνολικό δανεισμό 36,12 εκατ. ευρώ.

Μετά από μια σειρά μετά από μια σειρά άκαρπων προσπαθειών πώλησής της, προτιμητέος επενδυτής στην τελευταία διαγωνιστική διαδικασία αναδείχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, τελικά ο επικεφαλής της εταιρείας ΕΛΓΕΚΑ, Αλέξανδρος Κατσιώτης.

Οι άλλοι δύο διεκδικητές που είχαν μείνει στην τελική ευθεία ήταν η γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι και η «Βενέτης», ενώ σε προηγούμενο στάδιο είχε καταθέσει προσφορά και ο Δημήτρης Βιντζηλαίος της Creta Farms.

Να σημειωθεί τέλος ότι κατά καιρούς είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτησή της αρκετοί επιχειρηματίες και επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων ο Θεόδωρος Φέσσας, ο Βλάσης Γεωργάτος της εταιρείας "Γρηγόρης", καθώς και η ΓΙΩΤΗΣ.

Η μεγάλη έκπληξη

Μεγάλη έκπληξη αποτελεί το γεγονός οτι σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξανδρος Κατσιώτης έχει ήδη ένα επιχειρηματικό πλάνο στα σκαριά διαφορετικό. Συγκεκριμένα, σκέφτεται τα Δωδώνη πλέον να γίνουν «παγωτό περιπτέρου», εύκολα προσβάσιμο σε όλους, να το προωθήσει, δηλαδή, στη λιανική καθώς μέχρι τώρα για να το απολαύσει κανείς έπρεπε να επισκεφθεί ένα από τα μαγαζιά της αλυσίδας.

Αν τελικά προχωρήσει αυτή η ιδέα, μεγάλοι παίκτες όπως η ΕΒΓΑ και η ΔΕΛΤΑ θα αποκτήσουν έναν νέο σοβαρό αντίπαλο και παίκτη ο οποίος έρχεται να διεκδικήσει σημαντικό μερίδιο από την αγορά λιανικής παγωτού.

#ΔΩΔΩΝΗ #ΠΑΓΩΤΑ #ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα