Αλεξανδρούπολη: 62χρονος αυτόχειρας βρέθηκε κρεμασμένος στο πατρικό του σπίτι

Ο 62χρονος δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά ή οικονομικά προβλήματα - Τραγική φιγούρα ο πατέρας του που τον είδε απαγχονισμένο στην αυλή του σπιτιού

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης η αυτοκτονία 62χρονου, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο πατρικό του σπίτι, στην περιοχή του Απαλού.

Τον αυτόχειρα βρήκε κρεμασμένο ο ηλικιωμένος πατέρας του στην αυλή του σπιτιού του τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, 5 Ιουλίου. Ο αυτόχειρας ήταν συνταξιούχος του ΟΣΕ, πατέρας δύο παιδιών και ιδιαίτερα συμπαθής

και αγαπητός στους συγχωριανούς του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 62χρονος δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά ή οικονομικά προβλήματα που να δικαιολογούν το απονενοημένο διάβημά του και όλοι στην περιοχή «πάγωσαν» στο άκουσμα του θανάτου του.

Προχθές Δευτέρα, στις 20.00 το βράδυ, μίλησε τηλεφωνικά με τη σύζυγό του και της είπε ότι σε λίγη ώρα θα πήγαινε στο σπίτι τους. Ομως πήγε με το αυτοκίνητο στο σπίτι όπου έμενε ο αδερφός του και από εκεί προχώρησε με τα πόδια ως το πατρικό του και κρεμάστηκε.

Η σύζυγός του όσο περνούσε η ώρα και δεν εμφανιζόταν ανησύχησε και ενημέρωσε τους συγγενείς. Σύμφωνα με την τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα evros-news, ο υπέργηρος (σ.σ.: πάνω από 80 ετών) πατέρας του 62χρονου τον βρήκε στην αυλή του σπιτιού του κρεμασμένο.

Επι τόπου έφτασαν η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ήταν πλέον πολύ αργά. Από την πρώτη κιόλας στιγμή αποκλείστηκε η περίπτωση της εγκληματικής ενέργειας και ο θάνατος του 62χρονου αποδίδεται σε αυτοκτονία.

Αναμένεται πάντως να γίνει νεκροψία – νεκροτομή από ιατροδικαστή στην Κομοτηνή όπου μεταφέρθηκε η σορός του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλεξανδρούπολη, 62χρονος,alexandroupoli, 62chronos