Άλεκ Μπάλντουιν: «Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσω το σοκ και τη λύπη μου», η πρώτη δήλωση μετά το θάνατο στα γυρίσματα

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω το σοκ και τη λύπη μου για το τραγικό ατύχημα», ήταν η πρώτη δήλωση του Άλεκ Μπάλντουιν μετά το σοκαριστικό θάνατο της διευθύντρια φωτογραφίας στα γυρίσματα της ταινίας του.

Συντετριμμένος εμφανίζεται ο Άλεκ Μπάλντουιν μετά το τραγικό δυστύχημα που συνέβη κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της χολιγουντιανής ταινίας Rust, από το όπλο που κρατούσε ο δημοφιλής ηθοποιός. Στην πρώτη του ανάρτηση στα social media,

μετά το σοκαριστικό συμβάν ο Μπάλντουιν δηλώνει πως «έχει ραγίσει η καρδιά του» και πως «συνεργάζεται με την αστυνομία», ενώ με άλλη ανάρτησή του κάνει γνωστό ότι επικοινώνησε με τον σύζυγο της Χαλίνα Χάτσινς, διευθύντριας φωτογραφίας της ταινίας Rust, για να συμπαρασταθεί στον ίδιο και στην οικογένειά τους.

Ο ηθοποιός δηλώνει πως «δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω το σοκ και την λύπη μου για το τραγικό ατύχημα που αφαίρεσε την ζωή της Χαλίνα Χάτσινς, συζύγου, μητέρας και συναδέλφου που θαύμαζα βαθιά».

Στο μεταξύ, η υπόθεση του θανάτου της Χάτσινς, στην Σαντα Φε του Μεξικού, έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον πλανήτη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail, το φυσίγγιο που σκότωσε την διευθύντρια φωτογραφίας ήταν «κανονικό και όχι άσφαιρο». Μια αποκάλυψη η οποία αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα της έρευνας.

Το όπλο με το οποίο σκοτώθηκε η διευθύντρια φωτογραφίας στα γυρίσματα της ταινίας του Άλεκ Μπόλντουιν στο Νέο Μεξικό περιείχε μία μοναδική, πραγματική σφαίρα, ανέφερε ένα σωματείο του Χόλιγουντ σε υπόμνημα προς τα μέλη του, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

{https://twitter.com/AlecBaldwin/status/1451572461787439106?s=20}

{https://twitter.com/AlecBaldwin/status/1451573351588106246?s=20}

Ρωτούσε για το όπλο

Σύμφωνα με το site Showbiz 411 ο Μπάλντουιν λίγο μετά το τραγικό περιστατικό άρχισε να ρωτάει γιατί του έδωσαν όλο με αληθινές σφαίρες. Εκπρόσωπος της εταιρείας παραγωγής επέμεινε ότι το όπλο ήταν ρέπλικα και ήταν γεμάτο με άσφαιρα. Και πρόσθεσε ότι τέτοιου είδους συμβάντα είναι μεν σπάνια αλλά συμβαίνουν.

Η υπόθεση πάντως παραμένει ένα άλυτο μυστήριο. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη. Ο Μπάλντουιν οδηγήθηκε στο γραφείο του Σερίφη για να ανακριθεί αλλά δεν συνελήφθη και δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Ο 63χρονος ηθοποιός είναι “συντετριμμένος” και έκλαιγε καθώς μιλούσε χθες στο τηλέφωνο έξω από το γραφείο του σερίφη στη Σάντα Φε. Η παραγωγή της ταινίας διακόπηκε “για αδιευκρίνιστη χρονική περίοδο”, σύμφωνα με πολλά ειδησεογραφικά μέσα που επικαλούνται την εταιρεία παραγωγής Rust Movie Productions LLC

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άλεκ Μπάλντουιν, Δεν,alek balntouin, den