Ακόμα ένα παραλήρημα Ερντογάν, στα... τάρταρα η τουρκική λίρα

Νέο παραλήρημα Ερντογάν όσο βαθαίνει η οικονομική κρίση που μαστίζει την Τουρκία, επιμένει ο Ερντογάν στα χαμηλά επιτόκια διογκώνοντας τα προβλήματα.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ανυποχώρητος στο θέμα των επιτοκίων και προανήγγειλε πρωτοβουλίες για τη βελτίωση των σχέσεων με Ισραήλ και Αίγυπτο, ενώ έκανε… νέα όνειρα γεωτρήσεων.

«Τώρα έχουμε πλοία σεισμικής έρευνας. Είχαμε τρία πλοία

γεωτρήσεων. Τώρα προσθέσαμε ένα τέταρτο. Το αγοράσαμε καινούργιο σε πολύ προσιτή τιμή. Τώρα έχουμε τα δικά μας πλοία. Θα κάνουμε ανακαλύψεις στα δικά μας νερά με τα πλοία αυτά» ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος.

Την ίδια ώρα, η τουρκική λίρα συνέχιζε τον... κατήφορο, με την ισοτιμία πλέον να κυμαίνεται στις 12,78 λίρες το δολάριο και 14,41 λίρες το ευρώ.

Την ίδια στιγμή η Αθήνα ενισχύει τις συμμαχίες της. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος θα μεταβεί στην Κύπρο για την τριμερή σύνοδο υπουργών Άμυνας ΕλλάδαςΚύπρου – Ιορδανίας.

Παράλληλα, Τρίτη και Τετάρτη θα διεξαχθούν ασκήσεις τόσο στην περιοχή της Ρόδου όσο και ανατολικά της με χερσαίες και αεροναυτικές δυνάμεις από τις ελληνικές δυνάμεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ακόμα, Ερντογάν,akoma, erntogan