Άκης Σακελλαρίου: «Ήμουν 10 μέρες σε κώμα από μικρόβιο» (βίντεο)

Ο Άκης Σακελλαρίου μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και αποκάλυψε ότι έμεινε δέκα μέρες σε κώμα από ένα μικρόβιο!

Ο γνωστός ηθοποιός, ερωτηθείς για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε πριν από αρκετό καιρό, όταν είχε προσβληθεί από ένα μικρόβιο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μέρες στην εντατική, είπε χαρακτηριστικά: «Ήμουν 10 μέρες σε κώμα στην εντατική. Είναι τύπου COVID κι αυτό, ήταν το προεόρτιο. Το πρώτο διάστημα έλεγα να ιεραρχήσω τις αξίες μου, να είμαι πιο χαλαρός. Φυσικά, μετά από κάποιο διάστημα μπαίνεις ξανά στην τρέλα της καθημερινότητας».

Για το αν άλλαξε κάτι στο πώς αντιμετωπίζει πλέον τα πράγματα μετά την περιπέτεια υγείας που είχε, ο Άκης Σακελλαρίου, που ήταν καλεσμένος σε εκπομπή του ΑΝΤ1, απάντησε ότι προσπαθεί να μην βιώνει «έντονες καταστάσεις» και υπογράμμισε τη στήριξη που είχε όλο εκείνο το διάστημα από την οικογένειά του και τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά του.

Όταν αρρώστησα, πρώτη εικόνα ήταν η οικογένειά μου, σημείωσε ο γνωστός ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι να βάζουμε σε μια ιεράρχηση και τα θέλω μας τα προσωπικά. Αισθανόμουν ότι ήθελα μια ηρεμία, μια ησυχία, να απολαμβάνω τη θάλασσα, τη βροχή…».

Keywords
Τυχαία Θέματα