Έγκλημα στα Μέγαρα: Παραδόθηκε ο δράστης που πυροβόλησε και σκότωσε τον κουνιάδο του για ένα διαζύγιο - Τι λένε μάρτυρες

Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, παραδόθηκε ο δράστης που πυροβόλησε και σκότωσε τον 48χρονο κουνιάδο του, ενώ τραυμάτισε σοβαρά τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους το βράδυ της Πέμπτης στα Μέγαρα.

Ο δράστης, που τράπηκε σε φυγή μετά την ανθρωποκτονία, είναι σωφρονιστικός υπάλληλος και κουνιάδος του 48χρονου γιατρού, που έχασε την ζωή του από τους πυροβολισμούς. Ο κουνιάδος του θύματος πυροβόλησε και τη 43χρονη γυναίκα, έπειτα από διαπληκτισμό που είχε μαζί τους, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά. Σύμφωνα

με πληροφορίες, πυροβόλησε το ζεύγος στα γεννητικά τους όργανα.

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο, όπου και νοσηλεύεται, ενώ οι γιατροί στο ίδιο νοσοκομείο διαπίστωσαν τον θάνατο του συζύγου της. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το κίνητρο για την ανθρωποκτονία ήταν το γεγονός, ότι ο δράστης θεωρούσε τον 48χρονο υπεύθυνο για τον χωρισμό με τη σύζυγό του.

Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται ότι έχει κατάθεση γείτονα που ισχυρίζεται ότι άκουσε φωνές, τσακωμό και στην συνέχεια πυροβολισμούς.

Μάλιστα, τα παιδιά της οικογένειας φέρεται ότι βρέθηκαν σε κατάσταση σοκ όταν είδαν τους γονείς τους αιμόφυρτους. Ένα από τα παιδιά ήταν και αυτό που φέρεται ότι ειδοποίησε την αστυνομία.

«Η ξαδέρφη μου είναι ευτυχώς καλά, δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο», δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Κώστας, ξάδερφος της συζύγου του θύματος.

«Ευτυχώς τα παιδιά δεν ήταν μάρτυρες. Eκεί βρισκόταν το πιο μικρό παιδί του ζευγαριού το οποίο μάλλον δεν αντιλήφθηκε τι έγινε».

Ο ξάδερφος της συζύγου του θύματος είπε ότι έπεσε από τα σύννεφα μόλις έμαθε το τραγικό περιστατικό και πως δεν είχε ιδέα ότι ήταν τόσο έντονα τα πράγματα.

«Ούτε ο συγχωρεμένος πρέπει να το ήξερε, πάθαμε σοκ», τόνισε και πρόσθεσε ότι «προφανώς και δεν ισχύει» ο ισχυρισμός του δράστη ότι υπεύθυνος για το χωρισμό του ήταν το θύμα.

«Άκουσα τους πυροβολισμούς, δεν μπορούσα να πλησιάσω»

Για την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα Μέγαρα, μίλησε στον ΑΝΤ1 γείτονας της οικογένειας.

«Άκουσα τους πυροβολισμούς, πετάχτηκα έξω αλλά δεν μπορούσα να πλησιάσω γιατί υπήρχε πανικός. Ήταν απότομο, ξαφνικά στην απόλυτη ησυχία», είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι μία εξαιρετική οικογένεια, ο άνθρωπος είναι ήρεμος, κύριος. Πρέπει να τους αιφνιδίασε. Ήταν τα παιδάκια μέσα, όλη η οικογένεια ήταν ανάστατη», πρόσθεσε ο κάτοικος της περιοχής.

«Το ασθενοφόρο άργησε πάρα πολύ, σχεδόν μια ώρα» για να έρθει στο σπίτι που σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί» καταλήγει ο γείτονας της οικογένειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα