Αγρίνιο: Βούτηξαν κοσμήματα και γεμάτο κουμπαρά από το σπίτι

Οι άγνωστοι διαρρήκτες που εισέβαλαν στο σπίτι μιας 73χρονης γυναίκας στα Καλύβια, άρπαξαν τα κοσμήματα αλλλά και έναν κουμπαρα...

Δεν βρήκαν τα μετρητά που περίμεναν οι άγνωστοι διαρρήκτες που εισέβαλαν στο σπίτι μιας 73χρονης γυναίκας στα Καλύβια Αγρινίου, παραβιάζοντας ένα παράθυρο την ώρα που εκείνη απουσίαζε. Τους... αποζημίωσε, όμως, ένας βαρύς κουμπαράς που άρπαξαν μαζί με τα τιμαλφή της!

Οι δράστες αναστάτωσαν όλο το σπίτι, αλλά βρήκαν μόνο τα αξίας 2.500 ευρώ κοσμήματα της ηλικιωμένης. Πριν φύγουν, όμως, πήραν μαζί τους τον κουμπαρά και, όταν τον άνοιξαν, βρήκαν μέσα ένα

ικανοποιητικό... χαρτζιλίκι ύψους 500 ευρώ! Η 73χρονη κατήγγειλε τη διάρρηξη στην Ασφάλεια Αγρινίου και η Εγκληματολογική υπηρεσία πήρε αποτυπώματα από το σπίτι, σε μια προσπάθεια ταυτοποίησης των δραστών.

Αντίθετα, εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Σοφάδων η διάρρηξη που είχε γίνει το πρωί της 12ης Φεβρουαρίου στο σπίτι ενός 75χρονου στην ευρύτερη περιοχή, από το οποίο είχε κάνει φτερά ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Ως ένας από τους δράστες αναγνωρίστηκε ένας 20χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν και οι δύο άγνωστοι μέχρι στιγμής συνεργοί του.

Keywords
Τυχαία Θέματα