«Αγριεύει» η κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό

Κρίσιμη συνεδρίαση για τη στάση των ΑΝΕΛ στο θέμα του ονοματολογικού της ΠΓΔΜ πραγματοποιείται το μεσημέρι της Δευτέρας υπό την πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο, στον απόηχο της κόντρας μερίδας βουλευτών των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Η κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Εκτελεστικού Συμβουλίου έχει συγκληθεί για τις 2 το μεσημέρι και αναμένεται να συζητηθεί διεξοδικά η

στάση του κόμματος στις εξελίξεις για το ονοματολογικό, η συμμετοχή των βουλευτών στο συλλαλητήριο της Κυριακής αλλά η κόντρα που μαίνεται με μερίδα πρωτοκλασάτων βουλευτών και υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι λεκτικές αψιμαχίες μεταξύ βουλευτών των δύο κομμάτων και κυβερνητικών εταίρων δεν έχουν τελειωμό, προκαλώντας τριβές μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ .

Τελευταία επεισόδια στην κόντρα ήταν οι σημερινές δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα και των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου. «Το καλύτερο θα ήταν να είχαμε μία ενιαία θέση με τους ΑΝΕΛ για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ», είπε ο κ. Μπαλαούρας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δεν άργησε να έρθει η απάντηση από τον Δημήτρη Καμμένο , ο οποίος προανήγγειλε πολιτικές εξελίξεις με το Σκοπιανό. Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι με το ονοματολογικό θα ξεκαθαρίσουν οι στρατηγικές των κομμάτων και ο καθένας θα βρεθεί μπροστά στην αλήθεια. «Δεν μπορεί να γίνει συμφωνία αν δεν υπάρχουν δεσμεύσεις για τον αλυτρωτισμό», είπε ενώ έστρεψε και πάλι τα «βέλη» του προς βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι δυνατόν ο κ. Σκουρλέτης να μας λέει να προσέχουμε και να μην πάμε στο συλλαλητήριο;», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα