«Αγριες Μέλισσες» - Spoiler: Ο αιφνιδιασμός του Δούκα, οι αντιδράσεις και μια... επιστροφή (βίντεο)

Νέες συνταρακτικές εξελίξεις έρχονται στα τρία επόμενα επεισόδια της αγαπημένης τηλεοπτικής σειρά «Αγριες Μέλισσες».

Η κίνηση του Δούκα με τα καπνά φέρνει την Ελένη αλλά και όλα τα υπόλοιπα μέλη του συνεταιρισμού σε πολύ δυσάρεστη θέση.

Ο Κωνσταντής αντιδρά, συγκρούεται με τον πατέρα του και τον Μελέτη και φεύγει απ’ το σπίτι. Ο Δούκας χάνει άλλον έναν γιο, ενώ και η Πηνελόπη τον αμφισβητεί συνέχεια.

Ο εισαγγελέας Γραμματικός πιέζει τον Λούβαρη να καταθέσει όσα είδε τη μέρα του φόνου του Θέμελη. Είναι σίγουρος πως ξέρει, αλλά φοβάται να μιλήσει.

Ο

Βόσκαρης συνεχίζει τις συναντήσεις με την Ευσεβία, όσο εκείνη προσπαθεί να βρει τη δύναμη να του πει μια συγκλονιστική αλήθεια.

Την ίδια στιγμή, η επανεμφάνιση της Δόμνας αναστατώνει τον Μελέτη και τον Δούκα.

Στο σπίτι των Σεβαστών, όλοι τα έχουν χαμένα με την άφιξη της Δόμνας, ενώ η Πηνελόπη εκμεταλλεύεται την ευκαιρία προσπαθώντας να αλιεύσει πληροφορίες.

Το επεισόδιο της Τετάρτης 19/5

Ο Αλέξης με τον Ανδρεάδη βρίσκουν τον μάρτυρα που θα τους οδηγήσει στη σύλληψη του Δούκα, στο επεισόδιο της Τετάρτης, 19 Μαΐου, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Θα τον πείσουν να τους αποκαλύψει την αλήθεια;

Ο Δούκας λαμβάνει ένα τηλεφώνημα που θα τον αναστατώσει. Η Ελένη προσπαθεί να διαχειριστεί την ήττα της και να βρει λύσεις για τον βιοπορισμό τους, στο επεισόδιο της Τετάρτης, 19 Μαΐου, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Μια νέα άγνωστη πραγματικότητα ξετυλίγεται μπροστά της, αλλά ο Λάμπρος και σύσσωμο το Διαφάνι θα σταθεί στο πλευρό της καθώς και στο πλευρό όλων των αγροτών που χάσανε τα πάντα.

Το ίδιο βράδυ, θα γίνουν αποκαλύψεις που θα συγκλονίζουν τους πάντες. Θύματα και θύτες θα επιδοθούν σ’ έναν αγώνα δρόμου για τη νίκη και η νύχτα θα βαφτεί με αίμα…

Η Ελένη, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Συνεταιρισμού, βρίσκει τη δύναμη να πάρει μια απόφαση μετά από την οποία δεν υπάρχει γυρισμός, στο επεισόδιο της Πέμπτης, 20 Μαΐου.

Ο Σαραντόπουλος θα προτείνει στην Ουρανία να πάει μαζί του στη Ρώμη επαγγελματικό ταξίδι κι εκείνη βρίσκεται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα.

Επίσης, στο επεισόδιο της Πέμπτης, η μοναχή Ευσεβία αποκαλύπτει στον Βόσκαρη αυτό που δεν τολμούσε να του πει τόσο καιρό και ο εκείνος συγκλονίζεται. Ποια θα είναι η αντίδρασή του;

Η αποκάλυψη του εγκλήματος της προηγούμενης νύχτας θα πέσει σαν βόμβα και θα συγκλονίσει…

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣSPOILERΑΝΤ1
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγριες Μέλισσες - Spoiler, Δούκα,agries melisses - Spoiler, douka