Αγωνία στον αέρα για τη Μάντσεστερ Σίτι, αναγκαστική προσγείωση λόγω ισχυρών ανέμων

Πολύ δύσκολες στιγμές έζησαν στον αέρα τα μέλη της αποστολής της Μάντσεστερ Σίτι κατά τη διάρκεια της επιστροφής από την Πορτογαλία.

Ειδικότερα, μια σφοδρή καταιγίδα ανάγκασε τον πιλότο του αεροπλάνου που μετέφερε τους παίκτες και το τεχνικό τιμ της Μάντσεστερ Σίτι να αλλάξει... προορισμό.

Η Σίτι ταξίδεψε από την Πορτογαλία την Τετάρτη (16/2) μετά από ένα εκπληκτικό 5-0 επί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Τσάμπιονς Λιγκ το προηγούμενο βράδυ.

Η πτήση τους επρόκειτο να φτάσει στο

Μάντσεστερ, αλλά οι ισχυροί άνεμοι ανάγκασαν τον πιλότο να προσγειώσει τελικά το αεροσκάφος στο Λίβερπουλ.

Μια δήλωση που δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό της Σίτι στο Twitter το βράδυ της Τετάρτης έχει ως εξής: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το αεροπλάνο που μετέφερε την πρώτη ομάδα από τη Λισαβόνα προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Λίβερπουλ, όταν ισχυροί άνεμοι ανάγκασαν σε εκτροπή από το Μάντσεστερ».

Όπως φαίνεται από την ιστοσελίδα παρακολούθησης Flightradar24, το αεροπλάνο έκανε κύκλους αρκετές φορές πριν αλλάξει πορεία προς το Λίβερπουλ, το οποίο απέχει περίπου 30 μίλια από τον αρχικό προορισμό, σημειώνει η ηλεκτρονική έκδοση της Mirror.

We can confirm the plane transporting the first team home from Lisbon has landed safely in Liverpool, after high winds forced a diversion from Manchester.#ManCity

— Manchester City (@ManCity) February 16, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγωνία, Μάντσεστερ Σίτι,agonia, mantsester siti