«Αγια Σοφιά»: «Η υπογειοποίηση είναι μπροστά από το χρονοδιάγραμμα»

Η INTRAKAT εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει ότι δεν διακόπηκαν οι εργασίες για την υπογειοποίηση στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Το βράδυ της Τετάρτης, υπήρξε μεγάλη ανησυχία αναφορικά με τα έργα δίπλα από την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena». Συγκεκριμένα, προέκυψε πρόβλημα με το έργο της υπογειοποίησης, καθώς σε έγγραφο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια γνωστοποιήθηκε πως με υπαιτιότητα της Περιφέρειας Αττικής σταματούν τα έργα.

Από την άλλη, ο Περιφερειάρχης Αττικής. Γιώργος Πατούλης, διέψευσε τα σενάρια που έκαναν λόγο διακοπή των έργων. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, συνομίλησε μαζί του για να εκφράσει την ανησυχία το για όσα είδε να δημοσιοποιούν τα ΜΜΕ. Έτσι ο Πατούλης έσπευσε να τον διαβεβαιώσει πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Μάλιστα, αυτό το διαβεβαίωσε και η εταιρία που έχει αναλάβει την υπογειοποίηση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ . Συγκεκριμένα, η INTRAKAT, εξέδωσε ανακοίνωση που επισημαίνει πως το έργο βρίσκεται μπροστά από το χρονοδιάγραμμα.

Δείτε την ανακοίνωση της INTRAKAT:

«Η εταιρεία INTRAKAT, σε συνέχεια δημοσιευμάτων σχετικά με το έργο της «Υπογειοποίησης τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στο Δήμο στη Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας» γνωστοποιεί ότι στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας της με την Περιφέρεια Αττικής, το έργο προηγείται κατασκευαστικά του εγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος και δεσμεύεται για την έγκαιρη και άρτια τεχνικά ολοκλήρωσή του».

Keywords