«Αγια Σοφιά»: «Η υπογειοποίηση είναι μπροστά από το χρονοδιάγραμμα»

Η INTRAKAT εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει ότι δεν διακόπηκαν οι εργασίες για την υπογειοποίηση στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Το βράδυ της Τετάρτης, υπήρξε μεγάλη ανησυχία αναφορικά με τα έργα δίπλα από την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena». Συγκεκριμένα, προέκυψε πρόβλημα με το έργο της υπογειοποίησης, καθώς σε έγγραφο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια γνωστοποιήθηκε πως με υπαιτιότητα της Περιφέρειας Αττικής σταματούν

τα έργα.

Από την άλλη, ο Περιφερειάρχης Αττικής. Γιώργος Πατούλης, διέψευσε τα σενάρια που έκαναν λόγο διακοπή των έργων. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, συνομίλησε μαζί του για να εκφράσει την ανησυχία το για όσα είδε να δημοσιοποιούν τα ΜΜΕ. Έτσι ο Πατούλης έσπευσε να τον διαβεβαιώσει πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Μάλιστα, αυτό το διαβεβαίωσε και η εταιρία που έχει αναλάβει την υπογειοποίηση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ . Συγκεκριμένα, η INTRAKAT, εξέδωσε ανακοίνωση που επισημαίνει πως το έργο βρίσκεται μπροστά από το χρονοδιάγραμμα.

Δείτε την ανακοίνωση της INTRAKAT:

«Η εταιρεία INTRAKAT, σε συνέχεια δημοσιευμάτων σχετικά με το έργο της «Υπογειοποίησης τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στο Δήμο στη Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας» γνωστοποιεί ότι στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας της με την Περιφέρεια Αττικής, το έργο προηγείται κατασκευαστικά του εγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος και δεσμεύεται για την έγκαιρη και άρτια τεχνικά ολοκλήρωσή του».

Keywords
Τυχαία Θέματα