Αυτός είναι ο 30χρονος που ομολόγησε τη συμμετοχή του στην επίθεση στο Νέο Ηράκλειο (εικόνες, βίντεο)

Γνωστός στις αρχές είναι ο 30χρονος που συμμετείχε στην επίθεση κατά των μελών της ΚΕΕΡΦΑ και συνελήφθη, ομολογώντας μάλιστα τη συμμετοχή.

Ένας 30χρονος συνελήφθη και ομολόγησε τη συμμετοχή του στην επίθεση κατά της εκδήλωσης

της ΚΕΕΡΦΑ για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής στην πλατεία του Νέου Ηρακλείου. Πρόκειται για γνωστό άτομο στις αρχές μέλος.

Ο 30χρονος έχει ξανασυλληφθεί και πάλι για επίθεση στην Καλλιθέα, αλλά και σε πορεία αντιεμβολιαστών τον περασμένο χειμώνα.

{https://www.youtube.com/watch?v=07ADEYE58KQ}

Η επίθεση κατά της εκδήλωσης στην ΚΕΕΡΦΑ

Επίθεση σε εκδήλωση της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή πραγματοποίησε ομάδα κουκουλοφόρων στην πλατεία του Νέου Ηρακλείου την Κυριακή. Η εκδήλωση είχε σαν θέμα τον έναν χρόνο από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

Η επίθεση καταγράφηκε σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ίδια η οργάνωση μέσα από τον λογαριασμό της. Στο βίντεο καταγράφεται το παράγγελμα του επικεφαλής της φασιστικής ομάδας για να τελειώσει ο ξυλοδαρμός που βρισκόταν σε εξέλιξη και η ομάδα να αποχωρήσει. Τρόπος δράσης που χρησιμοποιούσαν - όπως αποδείχθηκε και στη δίκη - τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής, σε όλες τις επιθέσεις τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτός, 30χρονος, Νέο Ηράκλειο,aftos, 30chronos, neo irakleio