Αυτοί είναι οι νέοι εφέτες για το δυστύχημα στα Τέμπη, επιστολές Γεραπετρίτη στη Βουλή

Ξεκίνησε το μεσημέρι της Παρασκευής η συνεδρίαση της Ολομέλειας Εφετών Λάρισας για τη διερεύνηση των αιτιών του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Πριν λίγη ώρα ορίστηκαν οι δύο εφέτες ανακριτές, ένας τακτικός και ο αναπληρωματικός του, ώστε να υπάρξει ταχύτητα στην υπόθεση της ανάκρισης.

Πρόκειται για τον Σωτήρη Μπακαΐνη και την Σοφία Λυμπεριάδου ως ανακρίτρια.

Ο ορισμός εφετών κρίθηκε αναγκαίος λόγω της πολυπλοκότητας της έρευνας, αλλά και επειδή η υπόθεση έχει πολλές παραμέτρους.

Την ίδια ώρα, η τρίτη ανακρίτρια Λάρισας συνεχίζει το έργο της, ενώ αναμένεται και άλλα πρόσωπα πλέον να περάσουν το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Λάρισας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες κατηγορούμενοι κατέστησαν, μετά την απαγγελία των κατηγοριών σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος σε βάρος τους, ο επιθεωρητής και οι δύο σταθμάρχες του Σταθμαρχείου Λάρισας.

Νέοι μεταβατικοί πρόεδροι σε ΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ και επιστολές Γεραπετρίτη

Σημειώνεται πως νωρίτερα ανακοινώθηκαν οι νέοι μεταβατικοί πρόεδροι σε ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ.

Παράλληλα, ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για θέματα υποδομών και μεταφορών, Γιώργος Γεραπετρίτης απέστειλε νωρίτερα επιστολή προς τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, με την οποία τίθεται στη διάθεσή τους προς ενημέρωση σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης απέστειλε, παράλληλα, επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα και τον Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου Γεώργιο Βλάχο, με την οποία τίθεται στη διάθεση της Επιτροπής προς ενημέρωση σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών.

#ΤΡΑΓΩΔΙΑ #ΤΕΜΠΗ #ΕΦΕΤΕΙΟ #ΛΑΡΙΣΑ #ΓΙΩΡΓΟΣ_ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ #ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα