Αυτό είναι το «τρομοπακέτο» που έστειλαν στον Ντε Νίρο

Το CNN δημοσίευσε φωτογραφία του «τρομοδέματος» με παραλήπτη τον Ντε Νίρο που είναι το τελευταίο από μία σειρά ανάλογων δεμάτων που από χθες έχουν φτάσει σε πολλά δημόσια πρόσωπα και οργανισμούς στις ΗΠΑ.

Πιο αναλυτικά, το δίκτυο του NBC στη Νέα Yόρκη μετέδωσε ότι το δέμα αυτό είναι παρόμοιο με αυτά που εστάλησαν σε εξέχοντες

Δημοκρατικούς νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα και ότι αυτό είχε σταλεί στη διεύθυνση στην οποία βρίσκεται εστιατόριο που ανήκει στον γνωστό ηθοποιό Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Με ανακοίνωσή του το FBI επισήμανε ότι ακόμα δύο τρομο-πακέτα απεστάλησαν στα γραφεία του Κεντρικού Ταχυδρομείου του Λος Άντζελες, και τα οποία απευθύνονταν στην Αμερικανίδα γερουσιαστή των Δημοκρατικών, Μαξίν Γουότερς.

Η εφημερίδα New York Times ανέφερε ότι η συσκευή που βρέθηκε κοντά στο σπίτι του πρώην προέδρου Μπιλ Κλίντον και της συζύγου του, στα προάστια της Νέας Υόρκης, είναι παρόμοια με εκείνη που είχε τοποθετηθεί σε ένα γραμματοκιβώτιο έξω από το σπίτι του Τζορτζ Σόρος στις αρχές της εβδομάδας. Πριν από δύο ημέρες είχε εντοπιστεί εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του Τζορτζ Σόρος από αστυνομικούς που έσπευσαν στο σπίτι του δισεκατομμυριούχου, αφού δέχτηκαν μία κλήση εργαζομένου του για ένα «ύποπτο πακέτο».

Keywords
Τυχαία Θέματα