Αυτό είναι το χρώμα του 2023 και έτσι μπορείς να βάψεις τα μαλλιά σου

Αν και το χρώμα magenta δεν είναι η απόχρωση βαφής που εύκολα θα επέλεγε μία γυναίκα για τα μαλλιά της δεν παύει να είναι ένα υπέροχο χρώμα που αν είσαι αρκετά τολμηρή και το επιλέξεις σίγουρα θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα επάνω σου και θα είσαι μέσα στη μόδα.

Αχ, νοσταλγία… Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, τίποτα δεν ήταν πιο ικανοποιητικό από το να ανοίγεις ένα Motorola Razr χρώματος magenta, να φοράς

ένα φόρεμα με slip dress εμπνευσμένο από την Paris Hilton και να βάζεις ένα lip gloss στην πιο εκπληκτική εκτυφλωτική απόχρωση magenta.

Μετά από μια δύσκολη χρονιά, περιμέναμε και πάλι με αγωνία να ακούσουμε ποιο θα ήταν το χρώμα της χρόνια σύμφωνα με την Panetone και ενθουσιαστήκαμε πολύ όταν ακούσαμε για την χαρούμενη απόχρωση με το όνομα magenta.

Το magenta χρώμα μαλλιών αν και μοιάζει να είναι δύσκολο, υπάρχει τρόπος να το κάνεις και να κάνεις πολλά κεφάλια να γυρίσουν και να παρατηρήσουν αύτη την τολμηρή και ιδιαίτερα ευχάριστη επιλογή.

«Για να βάψεις τα μαλλιά σου σε αυτό το χρώμα, θα πρέπει να επιθυμείς να σε προσέξουν», διαβάστε περισσότερα στο TheIssue.gr.

#ΜΑΛΛΙΑ #ΒΑΨΙΜΟ #ΒΑΦΗ #ΧΡΩΜΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα