Αυτή είναι η συνταγή για τα λαμπερά μαλλιά του Τσιτσιπά: «Τα χτενίζω 20 λεπτά, βάζω ελαιόλαδο και ρίγανη»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στο BBC και αποκάλυψε την καθημερινή ρουτίνα που διατηρεί τα μαλλιά του υγιή και λαμπερά, σημειώνοντας πως ξοδεύει 20 λεπτά την ημέρα στο χτένισμα, ενώ χρησιμοποιεί λάδι και ρίγανη ως μάσκα.

Όλοι όσοι άκουσαν τη συνέντευξη του Νο5 στον κόσμο στο Τένις Στέφανου Τσιτσιπά ίσως πίστεψαν για μια στιγμή οτι δίνει συνταγή για χωριάτικη σαλάτα στο BBC

αλλά όχι.

Ο διάσημος τενίστας απλώς αναφέρθηκε στην καθημερινή ρουτίνα που ακολουθεί για να διατηρεί τα μαλλιά του όμορφα και λαμπερά, αποκαλύπτοντας ότι ξοδεύει τουλάχιστον 20 λεπτά για να τα χτενίσει. Αυτό είναι το ένα σκέλος, γιατί το δεύτερο περιλαμβάνει τη μάσκα μαλλιών.

Πρόκειται για μία πολύ εύκολη διαδικασία, ενώ τα υλικά που χρησιμοποιεί ο καθένας από εμάς τα έχει σπίτι του. Συγκεκριμένα, όπως ο ίδιος δήλωσε βάζει ελαιόλαδο και ρίγανη.

"Ξοδεύω 20 λεπτά για να τα χτενίζω. Τα πλένω δύο φορές και αμέσως μετά βάζω τη μάσκα μου. Βάζω πολύ απαλά το ελαιόλαδο στα μαλλιά μου. Ακριβώς πριν κοιμηθώ φροντίζω πάντα να βάζω λίγο baby oil σε συνδυασμό με λίγη ρίγανη", δήλωσε ο Έλληνας τενίστας.

{https://twitter.com/BBCSport/status/1542080432350457856?s=20&t=DwI8NBE0Pc4ap_7WrOEWnw}

#ΣΤΕΦΑΝΟΣ_ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ #ΜΑΛΛΙΑ #ΣΥΝΤΑΓΗ #ΛΑΔΙ #ΡΙΓΑΝΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα