Αυτή είναι η νοσηλεύτρια που βάζει τους συνωμοσιολόγους των εμβολίων στη θέση τους

Καθώς διακυβεύεται η εμπιστοσύνη του κόσμου προς τον νοσηλευτή ή τον γιατρό, η νοσηλεύτρια εξηγεί γιατί αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τη διαδικασία με την ανάρτηση της.

Η νοσηλεύτρια και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού, Έλενα Πέτρακα, είναι η γυναίκα που με ανάρτηση της στο Facebook απάντησε στους ισχυρισμούς συνωμοσιολόγων για εμβολιασμό του πρωθυπουργού με φυσιολογικό ορό. Στην ανάρτηση της ξεκαθάρισε τι είδαμε κατά τον εμβολιασμό του πρωθυπουργού.

Σε συνέντευξη της στο MEGA,

αναφέρει πως έχει δει και άλλα τερατουργήματα στο Facebook από «δήθεν» ειδικούς αλλά δεν είχε απαντήσει. Δεδομένης της κατάστασης με την πανδημία του κορονοϊού να έχει αναγκάσει χώρες ολόκληρες σε αποκλεισμό, η προχθεσινή ανάρτηση ήταν πολύ σημαντική, καθώς διακυβεύεται η εμπιστοσύνη του κόσμου προς το ιατρικό προσωπικό.

«Η χορήγηση των φαρμάκων γίνεται πάντα με τον ενδεδειγμένο τρόπο που μας δίνουν οι εταιρείες» σημείωσε μεταξύ άλλων και εξηγεί ακριβώς το προπαρασκευαστικό στάδιο πριν χορηγηθεί το εμβόλιο στους πολίτες και πώς γίνεται η διάλυση με φυσιολογικό ορό. «Σε κάθε μπουκαλάκι περιέχονται 5 δόσεις εμβολίου και δεν πρεπει να χαθεί ούτε μια δόση εμβολίου»

Keywords
Τυχαία Θέματα