Αυτή είναι η Μις Αγγλία που έγινε η πρώτη στην 94χρονη ιστορία των καλλιστείων που διαγωνίζεται χωρίς μακιγιάζ (εικόνα)

Η 20χρονη επέλεξε να διαγωνιστεί στα καλλιστεία ομορφιάς «Miss England» χωρίς το μακιγιάζ που βλέπουμε παραδοσιακά σε όλες τις διαγωνιζόμενες και δηλώνει πως ποτέ δεν ένιωσε ότι έπρεπε να ανταποκριθεί στα συμβατικά πρότυπα ομορφιάς

Η φοιτήτρια της πολιτικής επιστήμης, Melisa Raouf, έτυχε θερμής υποδοχής όταν αποφάσισε να διαγωνιστεί χωρίς ίχνος μακιγιάζ, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην 94χρονη ιστορία των καλλιστείων.

Η Raouf βασίστηκε μόνο στη φυσική της ομορφιά όταν εμφανίστηκε στον ημιτελικό του διαγωνισμού στο Λονδίνο και αφού «εντυπωσίασε» τους κριτές,

πέρασε στον τελικό γύρο.

Αποκάλυψε ότι αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει μακιγιάζ ακριβώς για να κάνει μια δήλωση για την εσωτερική ομορφιά σε μια εποχή εμμονής με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Είχα θάρρος αλλά έτρεμα ταυτόχρονα, ήταν τόσο καταπληκτικό που κέρδισα με αυτόν τον τρόπο».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε δήλωσε παράλληλα:

Είναι πολύ σημαντικό για μένα, γιατί αισθάνομαι ότι πολλά κορίτσια διαφόρων ηλικιών μακιγιάρονται λόγω πίεσης.

Αν κάποιος είναι ευχαριστημένος με το δέρμα ή την επιδερμίδα του, δεν υπάρχει λόγος να το καλύπτει με μακιγιάζ. Αντίθετα, οι ατέλειές μας είναι αυτές που μας καθορίζουν και μας κάνουν μοναδικές.

Στον απόηχο της απόφασης της Rauf, η διευθύντρια των καλλιστείων Μις Αγγλία Angie Beasley δήλωσε στο CNN σε δήλωσή της την Παρασκευή:

Έχουμε εισαγάγει τον γύρο Bare Face Top Model το 2019. Επειδή οι περισσότερες διαγωνιζόμενες υπέβαλαν φωτογραφίες με πολύ μακιγιάζ και επιπλέον επεξεργασία και θέλαμε να δούμε τον πραγματικό άνθρωπο πίσω από το μακιγιάζ. Υποστηρίξτε το μακιγιάζ για να ενισχύσετε τη φυσική ομορφιά. Αλλά δεν πρέπει να είναι τόσο παχύ που να μοιάζει με μάσκα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miss England Contest (@missenglandofficial)

#ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ #ΠΡΟΤΥΠΑ #ΟΜΟΡΦΙΑ #ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτή, Μις Αγγλία, 94χρονη,afti, mis anglia, 94chroni