Αυτή είναι η αμύθητη περιουσία του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ: Με ακίνητα σε όλο τον κόσμο και «έδρα» την Νέα Υόρκη

Ζάμπλουτοι φέρονται να είναι ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η Μαρί Σαντάλ με επενδύσεις, καταθέσεις και ακίνητα στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.

Δεν επιβεβαιώνονται οι φήμες για «μετακόμιση» του μεγάλου γιου του τέως βασιλιά, Παύλου, στην Αθήνα, καθώς από κοινού με την Μαρί Σαντάλ θα συνεχίζουν να μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ Νέας Υόρκης και Λονδίνου.

Ο Παύλος είναι σύμβουλος επενδύσεων, συνιδρυτής

πολλών επενδυτικών ομίλων, συμπεριλαμβανομένων των Brigantine, Ortelius Capital Partners, Ivory Capital Group και Griphon Asset Management.

Μάλιστα, στην ναυαρχίδα του Παύλου την ¨«Ortelius Capital Partners» - στην οποία παρουσιάζεται και ως... πρίγκηπας - είναι μεγαλομέτοχος ο πεθερός του, με περιουσία πάνω από 7 δισεκατομμύρια δολαρίων.

«Η Ortelius, ένας όμιλος εναλλακτικών επενδύσεων που ειδικεύεται σε αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου και ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια, ιδρύθηκε το 2002 από τους Peter DeSorcy και την Αυτού Υψηλότητα Πρίγκιπα Παύλο. Οι εντολείς της εταιρείας έχουν πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση διαφόρων εναλλακτικών επενδυτικών οχημάτων και στη δημιουργία ιδιόκτητων επιχειρήσεων στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών».

Ως πριγκίπισσα συστήνεται και η Μαρί Σαντάλ

Με τις επιχειρήσεις ασχολείται και η Μαρί Σαντάλ που έχει την δική τους επιχείρηση παιδικών ρούχων και αυτοπροσδιορίζεται στην ιστοσελίδα της... ως πριγκίπισσα.

Η συνολική περιουσία τους υπολογίζεται από 2,5 έως δισεκατομμύρια: Κάποιοι σημειώνουν πως αυτή προήλθε από την προίκα της Μαρί, ενώ άλλοι λένε πως τα λεφτά άρχισαν να ρέουν από την επιχειρηματική τους δραστηρίοτητα με αποτέλεσμα το ζευγάρι να έχει πάρει πολλά ακίνητα στην Βρετανία και τουλάχιστον ένα από ένα εξοχικό στις Μπαχάμες και την Νέα Υόρκη.

Κατά τον εκσυγχρονισμό του σπιτιού για τη μεγάλη μετακόμισή τους από το Λονδίνο στο Μανχάταν, η Μαρί Σαντάλ συνεργάστηκε με τον σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Φρανσουά Κατρούξ για να εκπληρώσει το όραμά της:

«Είναι ένα πολύ εντυπωσιακό κτίριο του 1913, αλλά ένιωσα ότι θα έπρεπε να απογυμνωθεί πολύ για να δείξω την πραγματική ομορφιά των "οστών" του σπιτιού, τίποτα πολύ φασαριόζικο».

Λεφτά στο σπίτι φέρνει και η Μαρία-Ολυμπία που με τα social media και το μόντελινγκ βγάζει εκατομμύρια.

Tι ακίνητα έχει το ζευγάρι

Έχουν στην κατοχή τους εξοχική κατοικία στο πανάκριβο Σαουθάμπτον της Νέας Υόρκης, την οποίαν απέκτησαν έναντι 17.000.000 ευρώ. Πρόκειται για έπαυλη 1.200 τ.μ.

Στο Λονδίνο, το σπίτι του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ βρίσκεται σε μία από τις αριστοκρατικότερες συνοικίες της πόλης, κοντά στην έπαυλη του Ρομάν Αμπράμοβιτς η οποία έχει αποτιμηθεί σε περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ.

Στη Βρετανία όμως διαθέτουν και δύο εξοχικές κατοικίες: Η πρώτη είναι ένας πύργος – κατοικία σε μια έκταση 32.000 στρεμμάτων στην κομητεία του Γιορκ. Η δεύτερη οικία βρίσκεται στο Κοτσγουόλντς.

Η Μαρία – Ολυμπία, κόρη του Παύλου και της Σαντάλ, μένει σε ένα ακριβό διαμέρισμα στο Σόχο, ενώ οι Παύλος και Μαρί Σαντάλ απέκτησαν πρόσφατα και ένα νέο εξοχικό καταφύγιο 1.200 τετραγωνικών μέτρων στα Χάμπτονς.

#ΠΑΥΛΟΣ_ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ #ΜΑΡΙ_ΣΑΝΤΑΛ #ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ #ΑΚΙΝΗΤΑ #ΤΕΩΣ_ΒΑΣΙΛΙΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα