Αυτά είναι τα πιο value for money desktops που θα βρεις

Ένα από τα πιο απαραίτητα μηχανήματα που μπορεί κάποιος να έχει στο σπίτι του είναι μακράν ένας σταθερός υπολογιστής. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, με την πανδημία του κορονοϊού, ένα desktop κατέστη πιο απαραίτητο όσο ποτέ άλλοτε.

Ένας desktop υπολογιστής, όσο και εάν περνούν τα χρόνια και αλλάζουν οι επιμέρους συνθήκες, αποτελεί ένα must have «εργαλείο» για το σύγχρονο τρόπο ζωής. Μπορείς να δουλέψεις, να επικοινωνήσεις, να ψυχαγωγηθείς και γενικά να κάνεις ό,τι και εάν σκεφτείς. Μπορεί τα smartphones, τα laptops

και τα tablets να είναι σε ορισμένες περιπτώσεις πιο εύχρηστα από κάποιον μεγάλο σταθερό υπολογιστή, αλλά ο τελευταίος μπορεί να σου προσφέρει περισσότερες λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας.

Εάν δεν έχεις λοιπόν desktop και επιθυμείς να αποκτήσεις ένα χωρίς να… σπάσεις τον κουμπαρά σου, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο άρθρο. Μαζέψαμε για εσένα 4+1 προτάσεις με τα πιο value for money desktops που θα βρεις. Πάμε να ρίξουμε παρέα μια ματιά.

1 - Turbo-X Sphere SK3011

Μια από τις πιο οικονομικές και ποιοτικές λύσεις ταυτόχρονα. Είναι αξιόπιστος σταθερός υπολογιστής και θα ανταποκριθεί πλήρως στις απλές καθημερινές σου ασχολίες. Διαθέτει μητρική Intel® H610 και Socket LGA1700, 12ης γενιάς επεξεργαστή Intel® Core™ i3-12100, 8GB μνήμης DDR4-2666 και 240GB SSD για υψηλή ταχύτητα και εξαιρετική απόκριση. Διαθέτει επίσης ελεγκτή Gigabit Ethernet υποδοχές για τοποθέτηση Μ.2 για NVMe PCIe M.2 SSDs (2x), ασύρματη συνδεσιμότητα Wi-Fi + Bluetooth® μέσω αντάπτορα, καθώς και προηγμένο υποσύστημα ήχου 7.1-Channel.

2 - Turbo-X Mini Cube J4105 Bundle

Μικρός αλλά… θαυματουργός! Εάν είσαι από εκείνους που ψάχνουν ένα mini PC το οποίο να αποδίδει όπως ένας μεγάλος σταθερός υπολογιστής τότε το Mini Cube J4105 της Turbo-X αποτελεί μια πολύ αξιόπιστη και καλή λύση. Μπορεί να έχει μικρές διαστάσεις αλλά οι δυνατότητές του είναι αστείρευτες. Διαθέτει 4πύρηνο επεξεργαστή Intel® Celeron® J4105, 4GB DDR4 RAM και ταχύτατη αποθηκευτική μονάδα SSD 128GB. Φοράει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Intel HD Graphics ενώ διαθέτει 4 θύρες USB.

3 - Turbo-X Erebus E5517

Όσο όμορφη είναι η εξωτερική του μονάδα άλλο τόσο ποιοτικά είναι και τα χαρακτηριστικά του. Εδώ σε ανεβάζουμε σε επίπεδο και σε χρήματα. Για σένα που χρειάζεσαι ένα αξιόπιστο desktop για να τρέχεις τις καθημερινές σου εργασίες αλλά και να παίζεις games, το Turbo-X Erebus E5517 αποτελεί ιδανική επιλογή. Γιατί; μα επειδή είναι εξοπλισμένο με τον ισχυρό 6πύρηνο επεξεργαστή AMD Ryzen™ 5 5500 και 16GB μνήμης DDR4-3200. Φοράει κάρτα γραφικών NVIDIA® GeForce® GTX 1650 GPU με τα 4GB αποκλειστικής μνήμης GDDR6. Ιδανική ισορροπία ανάμεσα σε αξιοπιστία, επιδόσεις και κόστος.

4 - Turbo-X Erebus E5012

Σε κρατάμε στη σειρά Erebus της Turbo - X αλλά σε… ανεβάζουμε αρκετά σε αποδόσεις και χαρακτηριστικά. Αυτό το desktop είναι φτιαγμένο για gamers. Συνδυάζει τον ισχυρό 12ης γενιάς επεξεργαστή Intel® Core™ i5-12400, την κάρτα γραφικών GeForce® RTX™ 3050, τα 8GB μνήμης DDR4, δύο αποθηκευτικά μέσα (SSD + HDD) αλλά και τα νέα Windows 11. Πιο συγκεκριμένα, ο ισχυρός του επεξεργαστής διαθέτει 6 πυρήνες χρονισμένους στα 2,5GHz, 18MB μνήμης Intel® Smart Cache και όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες της Intel®. Μεταξύ άλλων, διαθέτει αποθηκευτική μονάδα SSD 240GB και σκληρό δίσκο HDD 1TB.

5 - Turbo-X Erebus E5611

Για το τέλος αφήσαμε το… καλύτερο! Πρόκειται για ένα desktop PC που δεν… κολλάει πουθενά! Είναι τέλεια επιλογή για gamers, ιδανική επιλογή για εκείνους που θέλουν να streamάρουν ή να βλέπουν online τις αγαπημένες τους ταινίες και σειρές αλλά και για το απόλυτο work from home. Διαθέτει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε επιδόσεις, δυνατότητες και κόστος. Διαθέτει μητρική Gigabyte B450M DS3H, 6πύρηνο επεξεργαστή AMD Ryzen™ 5 5600G, 8GB RAM DDR4, SSD 240GB και 1TB HDD, Radeon™ RX 6600 XT και «ντύνεται» με τα νέα Windows 11. Επιπλέον, θα σε εντυπωσιάσει το προηγμένο σύστημα ψύξης του με 5x αισθητήρες και ελεγκτή Realtek GbE LAN με τεχνολογία cFOS. Ιδανικό για online gaming χωρίς lag!

#ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ #ΠΛΑΙΣΙΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα