ΑΕΛ-ΠΑΟ 1-1: Ο Παναθηναϊκός κοιμήθηκε και πάλι, ισοφάριση στο 88' από ΑΕΛ

Η ΑΕΛ είπε την τελευταία... λέξη στον αγώνα με τον (τραγικό) Παναθηναϊκό στο «Αλκαζάρ» (1-1), και απέσπασε έναν βαθμό στο φινάλε με το γκολ του Δημήτρη Πινακά στο 87ο λεπτό.

Οι «πράσινοι», δεν «τελείωσαν» τον αγώνα από το πρώτο ημίχρονο, όταν είχαν κάποιες ευκαιρίες και πολύ πιο καθαρό μυαλό, «στριμώχνοντας» την ΑΕΛ στο μισό γήπεδο και στο τέλος «πέταξαν» ένα ακόμα δικό τους παιχνίδι,

με την ΑΕΛ να ισοφαρίζει με τον 19χρονο μεσοεπιθετικό.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλά στο ματς, είχε συγκέντρωση και βρήκε το γκολ που έψαχνε με πλασέ του Μακέντα στο 26', έπειτα από ωραίο γύρισμα του Αϊτόρ. Στη συνέχεια, δεν «κλείδωσε» τη νίκη του, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με Βέλεθ και Μακέντα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Έτσι, η ΑΕΛ βγήκε με επιθετικές διαθέσεις στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσε τον Παναθηναϊκό που άρχισε να χάνει την κατοχή της μπάλας και μέτρα μέσα στο γήπεδο, και στο τελευταίο τέταρτο «στρίμωξε» με τη σειρά της τους «πράσινους».

Η άμυνα του Παναθηναϊκού ανταποκρίθηκε ως έναν βαθμό, όμως μία κλασσική στιγμή... αδράνειας από την άμυνα του Παναθηναϊκού, επέτρεψε στο 87' στην ΑΕΛ το γκολ και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΛ-ΠΑΟ 1-1, Παναθηναϊκός, ΑΕΛ,ael-pao 1-1, panathinaikos, ael