ΑΕΚ: Στήριξη Μελισσανίδη σε Γιαννίκη, επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2024

Την απόλυτη στήριξή της στον προπονητή της Αργύρη Γιαννίκη έδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο η ΑΕΚ και μάλιστα με προσωπική απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Συγκεκριμένα, την επόμενη μέρα της οδυνηρής ήττας από τον ΟΦΗ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε ξεκάθαρη ψήφο εμπιστοσύνης στον Έλληνα τεχνικό, αποφασίζοντας από τώρα την επέκταση του συμβολαίου του.

Η συνεργασία των δυο πλευρών προέβλεπε δικαίωμα της «Ένωσης» να επεκτείνει το προσεχές

καλοκαίρι τη συνεργασία για δυόμιση ακόμα χρόνια ή να τη λύσει χωρίς αποζημίωση.

Ωστόσο, οι κιτρινόμαυροι, θέλοντας να δείξουν ωστόσο την πλήρη εμπιστοσύνη τους στον Έλληνα τεχνικό, στο πρότζεκτ που τρέχει εδώ και περίπου δύο μήνες, την ικανοποίηση από το έως τώρα έργο του, καθώς και να δώσουν συνέχεια στη δουλειά που άρχισε το περασμένο καλοκαίρι με τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας-, ανακοίνωσαν την πρόωρη ενεργοποίηση της συγκεκριμένης οψιόν, που τον χρίζει ταυτόχρονα ως τον προπονητή εκείνο που θα καθοδηγήσει την ΑΕΚ στην εποχή της «Αγια-Σοφιάς».

Να σημειωθεί ότι ο Αργύρης Γιαννίκης είχε γνώση για την άσκηση της οψιόν, έχοντας μιλήσει και με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη πολλές φορές το προηγούμενο διάστημα.

Μάλιστα, ο Αργύρης Γιαννίκης μετέβη βρίσκεται στα γραφεία τη ΠΑΕ έχοντας συνεργασία με τα ποδοσφαιρικά στελέχη του κλαμπ, και αφορά όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με την ομάδα. Ουσιαστικά, στις τάξεις της «Ένωσης» θεωρούν ότι τώρα είναι ο κατάλληλος χρόνος -δεδομένης της άσκησης της οψιόν και της επερχόμενης διακοπής για τις γιορτές- προκειμένου να τεθούν επί τάπητος τα μεταγραφικά και οργανωτικά θέματα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ενεργοποίηση της οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του προπονητή της ομάδας μας, Αργύρη Γιαννίκη, το οποίο αυτομάτως επεκτείνεται για τα δύο επόμενα χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2024.

Κόουτς, καλή συνέχεια στο έργο, που έχεις ήδη αναλάβει, με επιτυχίες στον κιτρινόμαυρο πάγκο»!

{https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/posts/301230345347801}

Keywords
Τυχαία Θέματα