Αχτσιόγλου: "Ακατάσχετη λασπολογία" από ΝΔ για διορισμό νέου διοικητή ΕΦΚΑ

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ Κυβέρνησης και Αντιπολίστευσης για τη διαδικασία επιλογής και διορισμού νέου Διοικητή στον ΕΦΚΑ - Τι απαντά η υπουργός Εργασίας

Για «ακατάσχετη λασπολογία» και για «προσπάθειες σπίλωσης υπολήψεων από το κόμμα πυλώνα ενός πολιτικού συστήματος που ταυτίστηκε με τις μίζες, τα σκάνδαλα και τις απάτες σε βάρος του ελληνικού λαού», που « δεν μπορούν να ρίξουν καμία σκιά στην κυβέρνηση», κάνει λόγο το υπουργείο Εργασίας.

Δίνοντας συνέχεια στον «πόλεμο» ανακοινώσεων που έχει ξεσπάσει

με τη ΝΔ αναφορικά με «τη διαδικασία επιλογής και διορισμού νέου Διοικητή στον ΕΦΚΑ», η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας καταγγέλλει ότι όλα αυτά συμβαίνουν «την ώρα που έρχεται στο φως η, επί των ημερών της, ροή εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ από ταμεία μαύρου πολιτικού χρήματος». Η μέθοδος αυτή, κατά το υπουργείο Εργασίας «θυμίζει συκοφάντες γελωτοποιούς που ψάχνουν τρόπο να καλύψουν τις άθλιες πομπές τους. Αυτές είναι οι πρακτικές που γνωρίζει η ΝΔ και σε αυτές καταφεύγει επανειλημμένα. Με πίστη σε έναν και μόνο σκοπό: την εξυπηρέτηση μεγαλοεπιχειρηματικών συμφερόντων που αποβλέπουν στη λεηλασία της Δημόσιας Κοινωνικής Ασφάλισης», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα