Αχαΐα: Ξεψύχησε 9χρονο παιδί μέσα σε σχολείο

Ξεψύχησε 9χρονο παιδί μέσα σε σχολείο στην Αχαϊα. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το παιδί φοιτούσε σε δημοτικό σχολείο στο χωριό Σταυροδρόμι στην Αχαϊα. Το 9χρονο αγόρι βρισκόταν στο σχολείο όταν έχασε τη ζωή του. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το παιδί κατέρρευσε ξαφνικά και στο σημείο έσπευσαν κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ. Παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι διασώστες το παιδί δεν κατάφερε να κρατηθεί τη ζωή.

Επικοινωνία Κεραμέως με την οικογένεια του παιδιού

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της υπουργού Παιδείας, Νίκης

Κεραμέως, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου ενός 9χρονου μαθητή, στον Δήμο Ερύμανθου της Αχαΐας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η υπουργός επικοινώνησε άμεσα με τη διευθύντρια του σχολείου, όπου πήγαινε ο μαθητής, καθώς επίσης και με την οικογένειά του.

Ο μαθητής, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είχε καρδιολογικό πρόβλημα από μικρή ηλικία, είχε ωστόσο προσκομίσει πιστοποιητικό υγείας για την παρακολούθηση των σχολικών μαθημάτων.

Ο εννιάχρονος έχασε τις αισθήσεις του μέσα στην σχολική αίθουσα και αμέσως οι εκπαιδευτικοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ενώ ενημερώθηκε και η αστυνομία. Στην περιοχή έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και λίγο μετά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Keywords
Τυχαία Θέματα