Tρία χρόνια φυλάκιση σε φαρμακοποιό-αρνητή στις ΗΠΑ, κατέστρεψε δόσεις της Moderna

Φαρμακοποιός-αρνητής των εμβολίων κατά του κορονοϊού καταδικάστηκε στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ. Παραδέχθηκε ότι κατέστρεψε σκοπίμως εκατοντάδες δόσεις του εμβολίου της Moderna.

Καταδικάστηκε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Ουισκόνσιν φαρμακοποιός, ο οποίος είναι κατά των εμβολίων της covid-19. Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, ο συγκεκριμένος καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση,

αφού παραδέχθηκε ότι κατέστρεψε σκοπίμως εκατοντάδες δόσεις του εμβολίου της Moderna, με βάση την ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης την Τρίτη (08/06).

Πρόκειται για τον Στίβεν Μπράντενμπουργκ, ο οποίος καταδικάστηκε, επίσης, να καταβάλει αποζημίωση ύψους 83.000 δολαρίων (68.800 ευρώ) στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, ο 46χρονος «έβγαλε σκοπίμως» φιαλίδια του εμβολίου της «Moderna» από το ψυγείο στο νοσοκομείο όπου εργαζόταν στο Ουισκόνσιν.

{https://twitter.com/HausarztMagazin/status/1402541206727442438?s=20}

Ο φαρμακοποιός έβγαλε από το ψυγείο δύο κουτιά με φιαλίδια με το εμβόλιο της «Μοderna» κατά της covid-19 στη διάρκεια δύο νυχτερινών του επισκέψεων στο νοσοκομείο τον Δεκέμβριο και τα άφησε εκτός ψυγείου για πολλές ώρες, προτού τα βάλει ξανά μέσα σε αυτό προκειμένου να χορηγηθούν κανονικά την επομένη.

Συνολικά 57 άνθρωποι εμβολιάστηκαν με αυτές τις χαλασμένες δόσεις, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου. «Η σκόπιμη απόπειρα να καταστραφούν δόσεις του εμβολίου στη διάρκεια μιας εθνικής υγειονομικής κατάστασης έκτακτης ανάγκης αποτελεί σοβαρό παράπτωμα», δήλωσε ο Μπράιαν Μπόιντον, αξιωματούχος του υπουργείου Δικαιοσύνης.

{https://twitter.com/schwurbelwatch/status/1402539791628095492?s=20}

Ο Μπράντενμπουργκ παραδέχθηκε ότι είναι συνωμοσιολόγος και ότι πιστεύει πως τα εμβόλια κατά της covid-19 είναι επικίνδυνα για τους ανθρώπους καθώς μπορούν να τους βλάψουν και να αλλάξουν το DNA τους.

(πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Tρία, -αρνητή, ΗΠΑ, Moderna,Tria, -arniti, ipa, Moderna