Trannos: Οι πρώτες δηλώσεις του τράπερ μετά το τροχαίο

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο τράπερ Trannos κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο ύστερα από το τροχαίο που είχε τα ξημερώματα του Σαββάτου (3/9).

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο ο τράπερ Trannos μετά το τροχαίο που είχε τα ξημερώματα του Σαββάτου (3/9) στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο Mega στέλνοντας παράλληλα, το δικό του μήνυμα.

«Όλα εντάξει, όλα καλά. Άλλο ήταν το ατύχημα στη Βούλα κι άλλο το δικό μου. Θέλει προσοχή ο δρόμος, εγώ ήμουν συνοδηγός. Ποτέ δεν ξέρεις. Όλοι είναι καλά, όλοι

είμαστε καλά. Λίγο έχω τα πλευρά μου από τη ζώνη, πρέπει πάντα να φοράμε ζώνη. Προφανώς και ανησύχησαν οι δικοί μου άνθρωποι. Ευχαριστώ πολύ», δήλωσε ο τράπερ κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο.

«Φίλες και φίλοι, πριν από λίγες ώρες, ο Trannos ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με το jeep του. Νοσηλεύεται προληπτικά στο Metropolitan, καθώς η υγεία του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Λόγω των παραπάνω, δυστυχώς, δεν θα πραγματοποιηθούν οι επερχόμενες εμφανίσεις του, μέχρι νεοτέρας.

Σας ευχαριστεί για την κατανόηση, και εμείς θα σας κρατάμε ενήμερους για την εξέλιξη της κατάστασης», ανέφερε η ανάρτηση του μάνατζερ του τράπερ χθες για το τροχαίο.

#ΤΡΑΝΟΣ #ΤΡΑΠΕΡ #ΤΡΟΧΑΙΟ #ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα