Tαλαιπωρίας συνέχεια στους δρόμους της Αθήνας: Mποτιλιάρισμα 11 χιλιομέτρων, σημειωτόν από Καλυφτάκη μέχρι Αιγάλεω (εικόνα)

Ανήμερα της Ευρωπαϊκής Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο, δεν πτόησε ιδιαίτερα τους Αθηναίους καθώς οι δρόμοι του Λεκανοπεδίου είναι βεβαρυμμένοι για ένα ακόμα πρωινό.

Με μεγάλες καθυστερήσεις πραγματοποιείται και σήμερα, Πέμπτη, η κυκλοφορία των οχημάτων στου δρόμους της Αθήνας.

Στον Κηφισό, μάλιστα, έχει αυξημένη κίνηση και στα δύο ρεύματα, με τα αυτοκίνητα να κινούνται σημειωτόν.

Στην κάθοδο η κίνηση ξεκινά από την γέφυρα της Μεταμόρφωσης έως το Αιγάλεω, ενώ στην άνοδο

η κίνηση ξεκινά από τα ΚΤΕΛ Κηφισού και φτάνει... τον Κόκκινο Μύλο.

Με καθυστερήσεις διεξάγεται η διέλευση των οχημάτων κι από το ένα ρεύμα της Λεωφόρου Αθηνών, ενώ πυκνή ροή οχημάτων παρατηρείται και στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Τα σοβαρότερα προβλήματα εντοπίζονται: Στην κάθοδο του Κηφισού, με μποτιλιάρισμα 11 χιλιομέτρων που ξεκινά από τη γέφυρα της Λυκόβρυσης και εκτείνεται έως τα ΚΤΕΛ. Στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού από το ύψος της Λένορμαν προς τη Νέα Χαλκηδόνα Στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισίας προς την Αγία Βαρβάρα Στις λεωφόρους Αθηνών και Σχιστού στο Σκαραμαγκά Στην Παραλιακή προς τον Πειραιά τόσο στο ύψος του Αλίμου όσο και του Νέου Φαλήρου Στη Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα Στην ανηφόρα της Κατεχάκη – Ελευθερίου Βενιζέλου προς τον Καρέα #ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ #ΚΙΝΗΣΗ #ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ #ΚΗΦΙΣΙΑ #ΑΙΓΑΛΕΩ
Keywords
Τυχαία Θέματα